woensdag 24 augustus 2016

Sikkens rubbol primer thix

Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-. Beschikbaar in heel veel kleuren. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. De scherpste Prijs van NL.

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Achteraf betalen mogelijk.


Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. De verf is ideaal voor grotere oppervlakken zoals gevelbetimmering, dakgoten en boeidelen. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Anderen helpen ons de werking. Licht schuren en voorlakken met Rubbol EPS Thix. Hout, voorzien van intacte alkydharsverflagen: - De intacte verflagen afwassen met Polyfilla Pro S6of een gelijkwaardig reinigingsmiddel en schuren. Kleine gebreken bijwerken met Rubbol Primer plus.


Uitermate geschikt voor de verfraaiing en bescherming van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden, luifels enz. Sigma verf tot maar liefst korting. Bekijk dan snel ons assortiment! Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Groot assortiment aan primers.


Voor volledige technische informatie, raadpleeg het Technische Informatie-blad hier (opent in een nieuw scherm). Zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten. Bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex. Dit product is dus geschikt om te gronden, te voorlakken als aflakken. Schuren en overschilderen met Rubbol DSA Thix.


Geschikt voor gevelbetimmering, schuren, tuinhuisjes en andere grote houten oppervlakten, ook geschikt voor Canexel.

Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Bent u op zoek naar Rubbolprimer? Deze grondverf is zeer goed vullend en zeer dekkende.


L voordelig online kopen bij dè online verfwinkel van Nederland met de bèste prijs. Goed vullende en dekkende grondverf voor buiten. Zie voor voorbehandeling van metalen de technische documentatiebladen van de Redox Primers. EPS Thix is een systeem- of schakelverf (en dus vochtregulerend) met een thixotroop karakter. Doordat dit éénpotsysteem wat dikker en lobbiger is, heeft het een aantal belangrijkte voordelen.


Thix staat voor thixotroop, met deze samenstelling kun je per handeling een dikkere laag verf aanbrengen. Naar keuze gronden met Rubbol WM 26 Rubbol WM 29 Rubbol Primer plus of Rubbol Primer Thix.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts