woensdag 17 augustus 2016

Ggu mk08

Perfect passend dakraam Rolgordijn. Super eenvoudig te monteren. Leverbaar in populaire kleuren. Gratis en snelle levering. Bestel nu extra voordelig! Voor alle merken dakramen.


Ggu mk08

Inclusief belasting Aantal In winkelwagen Omschrijving. GGU MK(78x140cm) € 4325. Het product is eenvoudig in te korten. De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Velux GGU - Onderhoudsarm houten tuimelvenster met polyurethaan afwerking - Het dakraam roteert 180° om de as voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit.


De bedieningsgreep doet ook dienst als ventilatieklep. VELUX tuimelvensters tegen de laagste prijs. Bekijk ons uitgebreide aanbod tuimelvensters en bestel eenvoudig online.


Officieel VELUX dealer en montagepartner. U kunt een tuimelvenster tot 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand), zodat de buitenzijde van de ruit zich aan de binnenzijde bevindt. De leverancier voor al uw. Tuimelvensters GGU hebben een moderne uitstraling, zijn duurzaam en zijn eenvoudig en snel in te bouwen. GGL MKSMKVelux dakraam rolgordijn.


Nieuw dakraamgordijn voor u op maat gemaakt! Velux GGU dakraam nieuwe generatie, vervaardigd uit een kern van PEFC gecertificeerd hout met een dikke witte polyurethaan beschermlaag, waardoor onderhoud tot een minimum wordt beperkt en een lange levensduur is verzekerd. VELUX verduisterend solar rolgordijn voor VELUX dakraam MK- Mop zonne-energie.


Ggu mk08

Bekijk de beste prijs en alle kleuren op onze VELUX shop. Ergonomische bedieningshandgreep bovenaan, waardoor bediening ook mogelijk is wanneer meubels onder het dakraam staan. Schoonmaakstand: Kan tot 180° tuimelen en kan in deze stand vergrendeld. Bij het dakraamrolgordijn is de stof ingesloten in zijprofielen. Raamdecoratie op zonne-energie Raamdecoratie op zonne-energie kan worden geplaatst tussen de vaste beglazing en de voorzetruit.


Type GGU PEFC-gecertificeerde grenenhouten kern met witte kunststof. Bezorgen (op de zaak of op het werk) Direct leverbaar, voor 15. Ook als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist aan het goede adres. Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven, behalve de GGL maar die is te vervangen door de FK06.


Ggu mk08

Daarom zijn Velux dakramen altijd een goede vervanging óf aanvulling. Deze dakramen beschikken over een met warmte behandelde houten kern, met daaromheen een naadloze, wit afgelakte en 1 dekkende afwerklaag. Passend op VELUX dakramen van het type: GGL , GHL, GPL, GGU en GPU, met raamcode: MK08.


Controleer het raamtype en de raamcode van uw VELUX raam om de juiste maat van het rolgordijn te bepalen. Deze gegevens vindt u op het typeplaatje in de linker -of rechterbovenhoek van uw raam, achter de ventilatieklep. VELUX Insectenhor - Ombergrijs - Raamcode: MK- Raamtype: GGL , GHL, GPL, GGU en GPU. Met een VELUX insectenhor kunt u, zelfs met het dakraam open,.


Ruime keuze in kleuren, binnen vijf minuten geïnstalleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts