dinsdag 23 augustus 2016

Porseleinen kom

Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Hoogwaardig, mooi ingericht gerecht met een visser. Kommen van alle merken op beslist. E eeuw echt mooie kobaltblauwe kleur. Een Chinese blauw-wit gedecoreerde export porseleinen kom , gedecoreerd met bloemen in lotusvormige velden.


Gemerkt met een symboolmerk in concentrische cirkels.

Doorsnede 1mm, hoogte mm. Verkocht) A Chinese blue and white decorated export porcelain bowl, painted with flowers in lotus shaped reserves. Chinees porseleinen kom met schotel,met handgeschilderde perzik en insecten decoratie,op de kom ook kalligrafie text. Onderkant kom gemerkt met handgeschreven karakter merk in rood.


In perfecte staat,helaas geen deksel wat er hoogstwaarschijnlijk wel ooit op heeft gezeten. Diameter bovenrand kom cm. Japans porseleinen rood- en blauw gedecoreerde kom met opengewerkte rand en opgehoogd met goudbeschildering.


Vanaf nu geen saai servies meer op jouw tafel!

Wij hebben een servies lijn. Literatuur: Gerald Davison, p. Made Jingdeshen Zhi Chinise Republic. Mooie porseleinen kom prachtig gedecoreerd met verschillende zotjes (vermoedelijk thais) zie ook mijn overige advertentie met o. Collectiesticker op de onderzijde van de kom , een sticker van de nanking cargo christie.


Bij de ontwikkeling van het procedé hadden de Chinezen hulp van een deskundige jezuïet. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Redelijke staat, zie beschrijving - 5×8. Het maken van koud porselein laat veel rommel achter in de kom , de pan en op het keukengerei dat je gebruikt. Maak ze schoon voordat het mengsel opdroogt en gebruik niet je mooiste kookgerei. De klei zal erg heet zijn wanneer je klaar bent met het verwarmen ervan.


Je moet maizena of maismeel gebruiken. Een andere soort meel of zetmeel zal niet. De porseleinen kommen zijn afkomstig van de beste merken, zoals Hendi en Olympia.


U kunt onder andere kiezen uit ramekins, stapelbare kommen en presenteerkommen.

Deze multifunctionele kom is stapelbaar door de gerolde. Je vindt het bij Albert Heijn. De compositie van dit stilleven met vruchten is weelderig en vindingrijk. Vandaag bestel morgen in de keuken. Zo heeft Mignon de roemer, het glas links, ondersteboven neergezet.


Glas-en porselein stiften set- stuks. Porseleinverf ml- Thinner150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts