woensdag 17 augustus 2016

Glas in lood bergen op zoom

Ben je helemaal gek van digitale fotografie of video? Dan is dit het tijdschrift voor jou! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Grote en Exclusieve Nike Collecties!


Welkom bij de Zoom ICT winkel.

Dat is de basis van onze dagelijkse werkzaamheden. Al meer dan tien jaar ontwerpen, maken en restaureren we op ambachtelijke wijze glas - in-lood. Meestal maakt de glaszetter uit Bergen op Zoom gebruik van een stevige kitrand. Doordat deuren vaak open en dicht gedaan worden, is het mogelijk dat de beglazing beschadigt door de trillingen of doordat de deuren te hard worden dichtgedaan. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer eigenaren van een nieuwbouwwoning in Bergen op Zoom die kiezen voor glas -in-loodramen, voor een bijzonder fraai en kunstzinnig effect.


In de regio Bergen op Zoom hebben wij een glaszetter beschikbaar die gespecialiseerd is in het plaatsen en in het herstellen van glas -in-loodramen. Bestaand glas in lood kunt u op twee manieren herstellen: Reparatie.

Glashandel Bergen op Zoom. Beschadigd glas in lood wordt in originele staat gebracht door het vervangen van de gebroken glas en het vernieuwen van het lood. Voor de garantie van een kwalitatieve reparatie wordt het glas -in-loodpaneel als een geheel gezien en in totaliteit behandeld in het atelier. U kunt bij ons terecht voor alle soorten enkel, draad-, figuurglas, spiegels en isolatieglas. In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad enkel- en figuurglas, glas - en neuslatten, beglazingsmaterialen en plaatsingsbenodigdheden, waar u iedere werkdag terecht kunt.


Of het nu gaat om een mooi raamscherm of raamhanger, of om een gebrandschilderd raam, u bent hier aan het juiste adres. Ook kunnen wij voor u het plaatsen van glas - in-lood tussen dubbel glas verzorgen. Boek uw Hotel in Bergen online. Reserveer online, laagste prijzen. Breda is uw adres voor glas en lood reparatie, restauratie, ontwerp en realisatie.


Een glashandel uit Bergen op Zoom helpt u met de aanschaf en plaatsing van verschillende glassoorten op maat: van glas in lood tot sterk beveiligingsglas, een glashandel in de buurt heeft praktisch alles op voorraad en is bovendien snel ter plaatse bij schade. Wij zijn een traditioneel, klein atelier met aandacht en oor voor uw wensen. Hartelijk welkom op de website van de Sint Gertrudiskapel in Bergen op Zoom.


Op deze site is alle informatie over de kapel van de patroonheilige van Bergen op Zoom te vinden: de historie van de kapel, beschrijvingen van de glas - in-lood ramen, artikelen over de kapel enzovoorts. Aansluitend beschikken wij ook over een sloten-service die in geval van inbraak of vernieling voorziet in een snelle vervanging.

Deze dienst geldt ook voor uur per dag, dagen in de week. Denk daarbij aan glas - in-lood , glasfusing, brandschilderen, zandstralen, het vervaardigen van objecten van glas , en vanzelfsprekend combinaties van deze verschillende technieken. Dus, heb je een idee wat je uitgevoerd wilt zien in glas , of is er een ruitje van je glas - in-lood -raam gesneuvel geen probleem.


Neem gerust contact met me op. Yvonne Veen Woont en werkt in Bergen op Zoom Het werken met glas is voor Yvonne geen uitgesproken keus geweest, het kwam toevallig op haar pad. Zij werd getroffen door de intrigerende kleuren en glinstering van het glas. U begint met het uitzoeken of maken van een patroon (uw eerste raam zal wel uit rechte verbanden bestaan).


Vervolgens gaat u het glas op maat snijden (u berekent zelf de afmeting van het glas ), in het lood zetten, solderen en kitten. GBB voor het restaureren, ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van glas - in-lood. GBB weet alles van fusing: het onderling.


GBB zandstraalt glas voor allerlei industriële. GBB heeft jaar ervaring met glasappliqué: het verlijmen van. Iedereen kent glas in lood van de grote kerkramen. Denk maar aan de prachtige schitteringen van gekleurd licht op muren en vloeren in kerken. En we zien glas - in-lood ook steeds vaker in moderne.


Het ondernemende team van Autotaalglas Bergen op Zoom staat voor je klaar. Wij houden van auto’s en het vak. Wij proberen ons werk elke dag zo goed mogelijk te doen.


Of dit nu ’s morgens vroeg of aan het einde van de dag is, we helpen je graag weer op weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts