dinsdag 9 augustus 2016

Slaapkamer plant

Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz? Bekijk nu het assortiment.


Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Vind slaapkamer plant het nu op Kensaq.


Topkwaliteit Planten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. De plant is wel een echte buitenplant, dus we adviseren niet om deze in een pot in de slaapkamer te zetten. Geniet ervan op je zonnige balkon of terras en droog de lavendel voor gebruik in je slaapkamer.


Slaapkamer plant

Jasmijn is een exotische plant. Planten zorgen voor een rustgevende omgeving en zuiveren de lucht. Maar welke planten kun je nou het beste in de slaapkamer zetten?


Wij hebben vijf nachtrust bevorderende planten voor je op een rij gezet. Wil je meer weten over luchtzuiverende planten ? Wij leggen je uit hoe ze voor schone lucht in huis zorgen. Mag men planten plaatsen in de slaapkamer ? Er zijn mensen die zoveel van planten houden, dat zij ze ook heel graag in hun slaapkamer willen zetten, om deze wat op te fleuren. Zo kunnen zij ook daar genieten van de rust die deze planten uitstralen. Vroeger mocht men overal planten neerzetten, later kwam er kritiek op en mocht het niet in de.


Slaapkamer plant

Er werd lange tijd beweerd dat er geen planten op de slaapkamer mogen staan. Dit omdat planten gedurende de nacht zuurstof gebruiken in plaats van overdag zuurstof af te geven. Dat is ondertussen achterhaal dus hier planten voor die wel goed zijn in de slaapkamer. Deze slangplant is afkomstig uit Afrika en Azië.


Daarom is deze plant voor in de slaapkamer het hele jaar door levendig. Hieronder vind je enkele uitstekende planten voor in je slaapkamer. Het zijn effectieve en 1 natuurlijke oplossingen die de ruimte ook tot leven brengen. Ze verminderen je stress, reinigen de lucht, en zorgen voor een betere slaap. Hopelijk kun jij de plant kiezen die het beste bij je past.


Maar zijn planten in de slaapkamer gezond? Even rekenen… Omdat planten overdag licht nodig hebben om hun fotosynthese in gang te zetten, halen zij koolstofdioxide uit de lucht en maken ze zuurstof aan. Maar ’s nachts werkt dit niet, door de afwezigheid van zonlicht verbruiken de planten alleen maar zuurstof. Maar dat hoeft ook niet, want deze plant heeft andere kwaliteiten: hij is kampioen luchtzuiveraar. NASA testte de plant en zag dat hij van de kanker veroorzakende formaldehyde uit de lucht zuivert.


Aangezien formaldehyde in veel huishoudens aanwezig is, is het geen verkeerd idee om deze planten in je huis te zetten. Maar ook voor andere plekken – bijvoorbeeld de badkamer of een schaduwplek – zijn er geschikte planten. Deze planten zijn allemaal te koop bij Intratuin. Planten zijn een leuke decoratie in je slaapkamer en ruiken vaak ook nog lekker.


Alleen hebben we wel even gecheckt in hoeverre alle claims wetenschappelijk onderbouwd zijn. Slaapkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Het ziet er niet alleen erg sierlijk uit, het heeft ook hele sterke luchtzuiverende krachten, waardoor het een ideale plant is voor in de slaapkamer.


Slaapkamer plant

Nog meer dan andere luchtzuiverende planten , kan de Hedera helix COnóg effectiever omzetten in zuurstof. Heb je een keer een slapeloze nacht? Kan gebeuren, maar dat heb je niet zo makkelijk ingehaald. Helemaal voorkomen kan niet, maar deze groene vrienden kunnen je wel een handje helpen en ze bevorderen de ‘feng shui’ in je slaapkamer.


Deze planten voor de slaapkamer zorgen voor rust. Een plant in de woonkamer of de keuken, daar kijkt niemand raar van op. In de slaapkamer vind je ze minder vaak. Toch is het een goed idee om planten in de slaapkamer te zetten. Ze fleuren niet alleen de ruimte op, ze zuiveren ook de lucht en dat kan leiden tot een betere slaaprust.


Slaapkamer plant

Met deze plant sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap: je hebt een gaaf accessoire op je slaapkamer én hij zorgt er ook nog eens voor dat je heerlijk. De slaapkamer is een ruimte waar veel tijd wordt in doorgebracht, daarom is het juist belangrijk dat hier gezonde lucht is. De beste manier om te rusten en herstellen is dan ook met schone lucht en goede planten kunnen hier aan bijdragen.


Dus wil je genieten van een schonere lucht in huis, bezoek dan een Intratuin bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts