donderdag 4 augustus 2016

Zonwering op serredak

Zonwering van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Parasols voor lage prijzen online. Alle merken voor de laagste prijs.


Kies uit 7producten vanaf € 70.

Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Een loopwagen op wieltjes zorgt voor het goed functioneren en het soepel lopen van uw serrezonwering. De serre zonwering is koppelbaar zodat de breedte vrijwel onbeperkt is.


Het is eventueel ook mogelijk om de serre zonwering verticaal door te laten lopen. De doeken zijn 1 acryl geweven met een gewicht van ca. De perfecte zonwering oplossing voor uw bescherming in uw serre.


Neem contact op voor info.

Dit type zonwering is door de afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres. Fraai van design en met bescheiden afmetingen. Door het moderne, elegante design steken de zijkappen maar mm uit.


Deze serre zonwering ziet er heel optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat. Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Daarnaast is serrezonwering ook zeer geschikt als zonwering voor lichtstraat! Op zonnige dagen kan een lichtstraat zorgen voor opwarming van het huis.


Serre of veranda zonwering kan bovenop de serre, maar ook onder het serre dak worden gemonteerd. Meestal wordt de zonwering boven het glas of polycarbonaat geplaatst. Ook luxe uitvoeringen met uitschuifbare armen en werking met gasdrukveren zijn mogelijk. De Weinor serre zonwering van Bohaco wordt gemonteerd aan de buitenzijde boven op het serredak. Hierdoor worden de zon en daarmee de warmte het beste tegengehouden.


Naast zonwering voor op het dak is er ook een variant die over het dak en de verticale voorzijde van de serre loopt. Om te zorgen dat uw zonwering perfect op maat gemaakt is, hebben wij een aantal tips voor het inmeten. Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre.


De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling. De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde.

BOok voor uw zonwering serre dak buiten vindt u bij Kroezon een breed assortiment. Zo vindt u bij ons onder andere de Verano verandazonwering met verplaatsbare geleiders. Daarmee is deze zonwering ook geschikt om te plaatsen op een dak met een schuine hoek.


In onze showroom kunt u onze collectie zonwering serre dak uitgebreid bezichtigen. Serredak : mogelijkheden en prijzen. De dakconstructie is een belangrijke factor bij de bouw van een serre. Wil je extra veel lichtinval of liever een gesloten serredak ? Je kan heel wat materialen gebruiken als dak voor je serre.


Het dak heeft een grote invloed op de uitstraling van de serre en op het ruimtegevoel dat je van binnenuit ervaart. Betrouwbare zonwering en bescherming tegen verblinding. De bovengemonteerde serrezonwering WGM Top biedt een betrouwbare zon- en verblindingsbescherming – De ruimte onder het terras- of serredak warmt minder sterk op. In de winter is het in de serre als daar de zon opstaat goed te vertoeven, maar hartje zomer loopt de temperatuur snel op.


Door het toepassen van een serre zonwering zal ook op een warme zomer dag te temperatuur goed te controleren zijn. Bekijk hieronder de verschillende modellen serrezonwering. Daar komt bij dat er geen een serre hetzelfde is. Want doordat deze zonwering op maat wordt gemaakt, past hij ook in bijzonder vormgegeven glazen gevels.


Overweegt u bijvoorbeeld een terraszonwering, maar weet u niet welk systeem het beste past in uw situatie of wat er mogelijk is? Wij helpen u graag verder. Hier op onze site vindt u informatie over diverse zonwering. Zon en Scherm biedt een complete collectie zonwering voor buiten. Van automatische zonneschermen voor sfeer en schaduw op uw terras tot zonwerende rolluiken ter afsluiting van ramen en deuren.


Uitsluitend topmerken voor de allerbeste prijs! Alle zonweringsproducten worden tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en vakkundig gemonteerd. Markant zonwering heeft een groot assortiment aan zonweringen waaronder zonwering screens. Zijwaartse zon- en windwering Zijwaartste zon- en windwering verhoogt het comfort op je terras!


Een zijscherm biedt bescherming tegen zonlicht dat van opzij je terras of balkon invalt. Bovendien zorgt het voor aangenamere temperaturen op je terras omdat het de (verkoelende) wind tegenhoudt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts