donderdag 25 augustus 2016

Dons kussen wassen

Donzen Kussens bij Lusanna. Beste prijs en service garantie. Groot aanbod kussens van o. Latex, Nasa traagschuim en Kapok. Matraswiggen, Koudschuim en meer!

Plaids, Kussenslopen en veel meer. In veel verschillende maten. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Ontdek ons unieke assortiment kussens. Maak van jouw huis jouw thuis. Deze instructies staan altijd aangegeven op een label aan het hoofdkussen.


Lees in dit artikel wat de beste manier is om een donzen kussen te wassen.

Veren zijn bedoeld om de rug van een eend te beschermen tegen water. Aarzel niet om meerdere kussens tegelijk in de wasmachine te steken. Met deze twee eenvoudige stappen slaap je binnen een mum van tijd weer op een schoon en fris kussen. Stap – Je hoofdkussen wassen.


Wanneer je een dons , wollen of synthetisch hoofdkussen hebt, dan hop: in de wasmachine ermee. In dit artikel: Het wassen van katoenen, donzen en synthetische kussens Het wassen van kussens met traagschuim Bronnen. Het lijkt misschien makkelijker om nieuwe kussens te kopen, maar het schoonmaken van kussens is echt heel makkelijk!


Controleer voor je je kussen gaat wassen altijd voor de zekerheid het waslabel. Stop je kussen (zonder kussensloop) in de wasmachine en voeg een kleine hoeveelheid wasmiddel toe dat geschikt is voor fijne was. Gebruik bij het wassen van een donzen kussen een wolwasmiddel (alkali-vrij) om beschadiging van de dons te voorkomen.


Zorg ervoor dat de vulling na het wassen snel en zeer goed droogt. Hoog tijd dus om eindelijk eens het hoofdkussen goed te wassen. Je wilt immers dat het kussen net zo donzig en luchtig uit de wasmachine komt als vóór de grote wasbeurt. Het goede nieuws: donzen kussens kunnen gewoon in de wasmachine.


Het heeft waarschijnlijk te lang geduurd voor het kussen droog was. Ik waste donzen jassen en mijn kussens gewoon zelf en deed ze daarna met tennisballen in de droger ( medium temp) Misschien nog een keer wassen en daarna drogen zoals ik deed? Te kort drogen na het (thuis) wassen.

Een donzen hoofdkussen wassen kan je zelf doen, met de kanttekening dat we niet kunnen garanderen dat het kussen niet gaat stinken, voor het beste resultaat raden wij aan het kussen te laten reinigen door een stomerij. Het wassen zelf is het probleem, maar het drogen daarentegen in wel een uitdaging. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment kussens. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Voor 22u bestel morgen thuis.


Weet jij hoe je kussens moet wassen ? Kies voor een van onze donzen en veren kussens en geniet elke nacht weer van een heerlijke nachtrust. Je kan kiezen uit een harder of zachter kussen. Was je donzen dekbed op graden.


Na het wassen kun je het donzen dekbed in de droger stoppen. Zo zorg je ervoor dat het dekbed weer lekker luchtig wordt. Een donzen kussen (of een kussen met een hoog percentage dons ) is over het algemeen zacht. Hoe zacht het kussen precies is wordt met name door het vulgewicht bepaald.


Door normale wasmiddelen te gebruiken breek je namelijk het natuurlijke vet van het dons af. Daarom is het ook belangrijk de donzen winterjas voldoende ruimte te geven. Je kunt de wasmachine iets opvullen door tennisballen te gebruiken.


De tennisballen kloppen de donsvulling steeds los. De meeste kussens zijn van katoen, synthetisch materiaal, of met dons gevuld. Ze kunnen bijna allemaal in de wasmachine, maar controleer voor de zekerheid altijd eerst het waslabel. Eens in de twee maanden je kussen wassen moet voldoende zijn.


Maar hoe was je een jas met donzen vulling? Wat zijn de do’s en wat zijn de don ’ts? Natuurlijk kijk je als je een donsjas wilt gaan wassen als eerste op het etiket aan de binnenzijde.


Komt je kussen alsnog geel uit de trommel? Dan zijn deze drie tips misschien de oplossing: 1. Volgens how kun je kussens extra wit krijgen door ze te wassen in de wasmachine en daarbij een mengsel te gebruiken van een dopje wasmiddel, een dopje bleekwater en een half dopje boraxpoeder (een zoutsoort die oplost in warm water).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts