woensdag 17 augustus 2016

Glas voor serre

Scherp geprijsde Serres Vraag direct online uw korting aan! Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Glas voor serre : mogelijkheden. Het kiezen van het juiste glas voor de serre is niet altijd even eenvoudig want er zijn nogal wat opties. In dit artikel vind je een uitleg over de meest gebruikte glassoorten en de opties waaruit je kan kiezen.


Ook op dagen met slecht weer heeft u in een serre het gevoel toch een beetje buiten te zijn. De meeste serres bestaan dan ook voor een groot deel uit glas , dus is een belangrijke vraag welke glassoort het meest geschikt is voor uw serre , en wat voor kosten dat glas met zich meebrengt. Wat kost dubbel glas in een serre ? Glazen ruiten voor serre of andere doeleinde.

Voor glassoorten voor uw serre kunt u bij Vriesia Bouwen met glas kiezen uit tal van glassoorten. Zoals isolatie-, zonwerend of zelfreinigend glas. Voor enkel glas past u volgens de wetgeving gelaagd glas toe. De minimale dikte voor dit glas is gelaagd 44. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de overspanning en de lengte van de platen.


Bij twijfel dient u eerst contact met ons op te nemen of een mail te sturen. Beste deal vinden voor glazen uitbouw serre. Wil je een glazen serre kopen en laten plaatsen door een ervaren, betrouwbare vakman?


Laat je goed informeren en vraag gratis offertes aan bij Slimster. Zo kom je in contact met maximaal vakmannen die in jouw regio actief zijn. Serre van glas , zo veel mogelijk glas. Wat in vrijwel elk ontwerp hetzelfde is, zijn de grote glasoppervlakken. Iedereen wil een serre die voor een zo groot mogelijk deel uit glas bestaat.


Want met een glazen serre stroomt de warmte binnen. De Boer Serrebouw maakt bij de bouw van glazen serres uitsluitend gebruik van hoogwaardig aluminium. Toen ik las over die 3mm glas , wist ik meteen dat hij iets anders met een serre bedoelde nl een broeikas.

Heeft u een overkapping die door Tuinmaximaal is gemonteer dan kan Tuinmaximaal de glasschuifwanden ook voor u plaatsen. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Aluminium klemprofiel, dakprofiel of glasprofiel voor overkappingen, serre , lichtstraat met glas. Vrijstaand of voor aanbouw of opbouw. Wanneer je besluit om een serre te laten bouwen, zijn er veel keuzes te maken. Ga je bijvoorbeeld voor een aluminium of een kunststof serre ? De beste manier om uw huis én tuin meerwaarde te geven is met een glazen serre -aanbouw. Een geïsoleerde glazen uitbouw is als een wintertuin, waar u maanden per jaar de seizoenen kunt beleven.


De glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat worden compleet op maat geleverd. Al onze glazen schuifwanden zijn zowel als voor - en als zijwand verkrijgbaar. De tuin is voor veel mensen een plek om te kunnen ontspannen en inspiratie op te kunnen doen. Wij zien zelf van de verbouwing af. Gelaagd glas voor dakbeglazing (terrasoverkapping, serre ) : minimaal 44.


Bij vele serres of tuinkassen worden tegenwoordig tuinbouwglazen gebruikt als zijkanten. Vroeger waren de meeste serres of tuinkassen uitgerust met folie. Het probleem van deze foliekassen is dat het er minder luxueus uitziet en dat de levensduur eerder beperkt is.


De glazen serres van Tuinmaximaal zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. Niet alleen is aluminium zeer solide, het is ook gemakkelijk in onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts