dinsdag 2 oktober 2018

Betonvloer olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!


Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!

Dit is een van de meest gebruikte methodes om de toplaag van het beton in goede conditie te houden. Je kunt het vergelijken met het boenen van houten meubels met een speciale soort was. Een betonvloer kun je inwrijven met een speciale lijnolie (soms verdund met terpentijnolie). U houdt er het beton mee in conditie.


Voor deze methode kunt u de vloer inwrijven met een speciale lijnolie. Soms wordt deze verdund met terpentijnolie. Dit geeft het beton een mooie glanslaag.

Het wordt ook iets donkerder. U kunt natuurlijk uw vloer ook volledig laten strippen als u niet weet wat er gebruikt is. Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief. Betonvloer in de oxaan olie 2. HG olievlekkenreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van opritten, garagevloeren e. Gebruik geen “gewoon” beton impregneermiddel, om een betonvloer te impregneren waar je op leeft. Reeds eerder met Jotun Oxan Vloer Olie behandelde betonvloer en cementvloeren reinigen met water en Pingo cleaner in combinatie met schoon scherp rivierzand of een schuurmachine.


De vloer hierna goed naspoelen met schoon water, het residu opnemen met een waterstofzuiger en laten drogen. Hetzelfde product met dezelfde eigenschappen alleen met een nieuwe naam en verpakking. Dit product is opgenomen in de onderstaande brochure Vloercoatings van Scano.


Hierin staat ook een overzicht van alle Scanofloor producten. Voor alle type vloeren de juiste oplossing. Bloed of hondepoep uit een tapijt is een fluitje van een cent. Voor olie en vet van beton halen: Boenen met water met biotex en daarna met water begieten en opzuigen met de waterzuiger.


Dat een aantal malen herhalen, afhankelijk van de hoeveelheid en hoe lang het er al ligt, want olie lijkt in het beton te trekken.

Daar de olie vanwege milieu-eisen niet meer leverbaar is zocht de heer Hendriks naar een geschikt alternatief. Dankzij dit product is olievlekken verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer geëgaliseerde betonvloer beloopbaar?


Naast het creëren van betonvloeren voor bijvoorbeeld een garage of huiskamer, zorgen wij ook voor design in huis. Wij kijken naar de mogelijkheden van beton en gaan voor een moderne uitstraling, waarbij het strakke ontwerp op een kunstzinnige manier wordt toegepast. Onderhoud betonvloer : Tips en belangrijke weetjes. Toch is de toplaag van een betonvloer onderhevig aan slijtage en is regelmatig onderhoud daarom gewenst.


Welk onderhoud er nodig is en hoe je een betonvloer het beste kunt reinigen, kun je in dit artikel terug lezen. Echter door de ontwikkelingen van verven die steeds meer op. Jotun Oxan Olie is een erg bekend product van Jotun en bestond ruim jaar in Nederland. Vet en smeer gaan niet goed samen met vloerverf, betonverf en vloercoating. Om een betonvloer een beschermende laag te geven, kan je deze inwrijven met lijnolie, waaraan eventueel een kleine hoeveelheid terpentijnolie (voor verdunning) is toegevoegd.


Door de vloer in te boenen met dit mengsel wordt hij iets donkerder van kleur en krijgt hij een mooie glans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts