woensdag 1 juni 2016

Kamer kleuren

Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Bestel kamerinrichtingen online.

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Kleur in de slaapkamer zonder verf. Voor meer kleur in de slaapkamer hoef je niet perse met verf aan de slag.


Ook met accessoires en meubelen voeg je eenvoudig kleur toe.

Neem als voorbeeld de slaapkamer hierboven met de gele plaid. Deze kamer oogt heel kleurrijk, terwijl de wanden zijn geverfd in de kleur wit. Bekijk het bord Kamer kleuren van esmeesarah op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kamer kleuren , Muurkleuren en Kleuren. Donkere kleuren maken in principe een kamer kleiner, maar geven de ruimte ook juist het gevoel van rijkdom en mysterie.


Combineer donkere kleuren met opvallende texturen om de sfeer meer te accentueren. Prachtige donkere kleuren voor je slaapkamer zijn bijvoorbeeld donkerblauw, zwart, een warme paarse tint, chocolade bruin en donkere grijstinten. Woonkamer kleuren en hun ruimtelijk effect.


Door gebruik te maken van kleuren en patronen kan je het ruimtegevoel van je woonkamer sterk beïnvloeden. Of de kamer nu te groot, te klein, te smal of te lang is, met deze kleurentips maak je er vast een sfeervolle plek van. Geef het plafond steeds een lichtere kleur tenzij je de ruimte lager wilt doen aanvoelen.


Bij gebruik van accentmuren nooit rechtover elkaar liggende wanden donker verven. Kleine kamers geef je best lichte kleuren. Opvallende accentmuren plaats je best achter het bed. Een kamer die uit één kleur of meerdere zachte kleuren bestaat, kan soms wat saai zijn. Eén muur in een fellere of donkere kleur verven maakt de hele kamer levendiger.


Bovendien verander je op deze manier eenvoudig de stijl van de hele ruimte.

Bovendien hebben alle kleuren elk hun eigen effect op de kamer en zelfs op je humeur. De juiste verfkleuren kiezen voor je slaapkamer is dus zeker van belang voor een goede nachtrust en om ’s morgens goedgeluimd op te staan. Wij helpen je alvast een handje voor je kleurkeuze in de slaapkamer en de home office. Stap 2: De kleur voor de muur kiezen.


Wat doet kleur met jou en de ruimte? Van heldere kleuren tot pastel. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Meld je vandaag nog aan als schilder om te kunnen reageren op nieuwe en lopende opdrachten.


Groen is een kleur die gezondheid en kalmte uitstraalt. Een groene slaapkamer kan ook worden geïnterpreteerd als een kamer met veel planten. In beide gevallen heeft een positief op je nachtrust. De kleur groen straalt kalmte uit en planten hebben een zuiveren de lucht in je slaapkamer waardoor je beter slaapt.


De babykamer is vaak niet de grootste kamer in je huis. Om een kleine kamer wat ruimer te laten ogen, kun je het beste een accentmuur voorzien van de hoofdkleur. Gebruik hiervoor de muur waar het meeste zonlicht op valt, zodat de kleur het beste uitkomt.


Op de andere muren breng je een begeleidende (ton-sur-ton) kleur aan of een wittint. Super handige kleuren app: richt je camera van je telefoon op een muur, kies een kleur en voilà, de kleur zal op je muur verschijnen. Kijk of je oude meubeltjes kunt opknappen met een likje watergedragen verf of lak. Welke kleuren gebruik je in welke kamer ? Wanneer je je woning wilt verven, of het interieur wilt veranderen, dan is de kleur van groot belang.


Je wilt immers wel een bepaalde sfeer uitstralen. Je kunt eigenlijk geen fout maken, maar sommige kleuren passen toch beter bij een ruimte dan andere kleuren. Wellicht komt het niet als een verrassing: de beste slaapkamerkleur is volgens het onderzoek blauw.


Gemiddeld bleken mensen die in een blauwe kamer vertoeven, zo’n uur en minuten te slapen. Het is dan ook een kalmerende kleur , die zorgt voor een rustig hartritme en een gevoel van sereniteit. Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Wat ik wel kan zeggen: Wanneer je niet van blauw houdt, moet je die kleur ook niet gebruiken.


Maar is je kamer op het zuiden, dan is blauw niet zo verkeerd. Het zonlichtdat daar binnenvalt is warm en vormt zo een mooie tegenhanger. Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires. Kies dan voor een warmere.


Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts