maandag 1 augustus 2016

Welke verf voor de trap

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Van Kwasten tot Verfbakjes.

Alle benodigheden voor uw klus! Zoek naar verf voor trap op de nieuwe KensaQ. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Welke rollers en kwasten moet ik gebruiken voor de trap ? Voor het schilderen van de trap , wat je als het goed is nu met watergedragen verf gaat doen, gebruik je ook daarvoor bestemde rollers en kwasten.


Omdat we in het blog twee verschillende merken behandelen, zullen we ook twee merken kwasten gaan voorstellen. Niet alleen vanwege de lage prijs van de mooie trap - verven maar ook vanwege weinig tijd is het online bestellen handig.

Gelukkig hoeft een goede krasbestendige verf voor op de trap niet de prijs te kosten die een verfspeciaalzaak of een bouwmarkt ervoor vraagt. Een verf webwinkel bespaart gewoon veel geld en daarom koop ik daar al mijn verven. Een trap verven is niet moeilijk, het kost alleen wat tijd. Wil je de trap kunnen blijven gebruiken?


Laat ook elke verflaag goed drogen. Verf de treden dan om en om. Deze verf is extra hard en een stuk minder schadelijk voor het milieu. Tip 2: Gebruik de juiste kleur grondverf: wit voor lichte kleuren en grijs voor donkere kleuren. Als de trap goed schoon gemaakt en geschuurd is, kan het schilderen beginnen.


Roer de grondverf goed door met het roerhoutje. De belangrijkste component in krasvaste lak is Polyurethaan. Deze zorgt voor de stevigheid die je nodig hebt voor trappen en zit in meerdere verschillende producten.


In deze video leg ik je alles uit over het schilderen van een trap en wat je precies moet gebruiken. Die speciale verf voor trappen ( en voor de kassa) kunt u wel in het schap laten staan, de gewone watergedragen Satin uitvoering is uitstekend bruikbaar voor trappen. Wij gebruiken al jaren deze verf voor trappen. De ondergrondbehandeling is belangrijker: alkydlagen geheel matteren alvorens met watergedragen verf over te schilderen.


Welk type verf je het beste kunt gebruiken, is uiteraard afhankelijk van het materiaal waaruit je trap vervaardigd is.

Houten trappen vragen om een andere behandeling dan trappen van metaal. Gelukkig zijn er ook verschillende aangepaste verfsoorten beschikbaar. Een water gedragen verf vergeelt namelijk niet ten opzichte van een verf op alkydbasis. Trap ontvetten, schuren en plamuren. Begin eerst met ontvetten.


Wanneer de treden zijn opgedroogd kan je beginnen met schuren. Is de ondergrond ruw en delen verf laten los, ga dan eerst met de verfkrabber resten losse verf verwijderen. U wilt u trap (pen) schilderen en vraagt zich af welke verf voor de trap kan ik het beste gebruiken. Het trapgat is vaak donker dus het is aan te raden om de trap te schilderen met een lichte kleur. Het is ook belangrijk om een verf voor de trap te nemen die goed kras en slijtvast is waardoor de verflaag niet snel zal slijten.


De keuze voor de juiste soort verf leveren over het algemeen een mooier eindresultaat op en geven de trap tevens een langere levensduur. Op het etiket van de bus staat meestal wel aangegeven voor welke toepassing(en) de verf het beste geschikt is. In stappen de trap lakken met de beste trapverf. Schilder wel meteen alle zijkanten.


Speciale traplak (acrylverf) zorgt voor een slijtvaste, harde laag. Welke verf gebruiken voor het verven van een trap ? Voor trappen is het belangrijk om de juiste verfsoort te gebruiken. Een schilder meestal een verflak die erg slijtvast is. Een lak op basis van polyurethaan alkydhars verdient de voorkeur. Vloerverf is erg sterk en slijtvast.


De trap verven , er komt nogal wat bij kijken. Online doe je ideeën op, je denkt na over welke kleur je voor de trap kiest en je wint advies in. Het liefst wil je slijtvaste en antislipverf voor je trap.


Maar welke verf is de beste verf voor je trap en hoe pak je het schilderwerk aan? Dit is natuurlijk een verf welke volledig slijt en krasvast is. Dit is de belangrijkste eigenschap je de verf moet hebben. Daarnaast moet je de overweging maken of je met een watergedragen aflak of met een alkyd aflak wilt gaan schilderen.


Trap verven : tips van de verfspecialist. Wie kan een beter verfadvies geven dan. Tips achteraf: Om de trap minder glad en daarmee veiliger te maken is het mogelijk om de trap af te werken met Glitsa Trappenlak Antislip.


Deze breng je als laatste aan, op dezelfde manier als de rest van de verf , waardoor de trap stroever wordt. Wanneer je al deze tips om een trap te verven goed opvolgt, dan kun je de komende jaren weer. De eerste laag verf dient een grondlaag te zijn. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Sigma S2U Nova Primer of Sikkens Rubbol BL Primer. Laat de treden eerst goed drogen alvorens je de andere treden verft.


Voor grote projecten is het verstandig te investeren in duurdere kwasten, zoals een varkensharenkwast. Deze kwasten nemen de verf en beits beter op, geven gelijkmatiger af en zorgen voor een strakke afwerking. De vorm van de kwast is ook bepalend voor de klus: Blokwitter: perfect voor grotere oppervlakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts