woensdag 18 april 2018

Atlas behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Atlas Wallcoverings brengt onder de naam Evolution diverse collectie`s fotobehang. Bijzonder behang gemaakt van een atlas.


Met een oude atlas (of een ander mooi prentboek) kun je verrassende dingen doen.

Scheur, plak en voor je het weet heb je een origineel behang , gemaakt van een atlas , aangebracht in prachtige retro kleuren. Webwinkel Vonk`s Behang heeft meer dan 17. Op de website vindt U vinyl behang , vlies behang , natuurlijke materialen zoals grasweefsel en Bamboe, renovatie vlies, micawall, fotowanden en foto behang op maat. Fleece muurschilderingen maken behangen leuk! Het werken met hen is veel eenvoudiger.


Dankzij hun vernieuwde materiaal kan de lijm rechtstreeks op de muur worden aangebracht. Vervolgens bevestig je het droge behang aan een gelijmde muur. Het is dus niet nodig om het behang te bevochtigen.


Atlas Wall behang is verkrijgbaar in de kleurtinten bruin en grijs.

Behang (Standard) Gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. De lijm wordt direct op de muur gesmeerd en de stroken worden rand tegen rand aangebracht. De breedte van de stroken is cm.


Behang (Premium) Wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. Zo bekijk je de wereld vanuit je eigen woon-, slaap- of studeerkamer. Een wereldkaart behang is trouwens ook erg leuk voor de kinderkamer. Geef jouw kamer een avontuurlijke look met een wereldkaart behang ! Wereldkaart behang op de muur Als je denkt aan een wereldkaart behang , kan het lijken of er weinig keuze is met modellen om uit te kiezen.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vlies behang 477-Atlas bestellen. Direct uit voorraad leverbaar.


In plaats van het behang in te smeren kunt u nu. Vinyl: Het grootste verschil met airtex is dat Vinyl in banen wordt aangebracht. Vinyl voor een wereldkaart op behang is ideaal voor kleinere oppervlaktes!


Dit behang is gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtig doek. Ideaal om je woonkamer, keuken of kantine mee te behangen. Wil je dit liever door een professional laten.


Wereldkaart fotobehang Atlas is leverbaar in verschillende maten papier- en vliesbehang.

Super leuk behang voor de tiener- of studeerkamer! Met het Atlas behang 539-maakt u uw kamer weer als nieuw. Dit duurzame vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen.


Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes! Op zoek naar Wereldkaart behang ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts