maandag 2 april 2018

Wit plafond

Dit in het bijzonder bij particulieren. Moet je je plafond altijd wit verven? De nieuwe trend is om creatief te worden met je plafond en deze te voorzien van een fraaie kleur, houtstructuren of mooie sfeerverlichting. Wil je een net en wit plafond zonder strepen, vlekken of aanzetten?


Kies liefst een verf die niet in kleur, maar in glans afwijkt van de rest van het plafond , anders heb je kans dat het erg onrustig wordt.

Een andere manier om een ruimte breder en lager te laten lijken: schilder het plafond wit en geef de muren een kleur. Mijn wit plafond en ik wij ontwaken weer tezamen. Het bedmetaal en ik wij scheiden minnaars van elkaar. Kijk hoe ik de theekop stevig kus. Ik wijdopen dode ramen en je geur is buitenlucht.


Witte Plafondspots koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Meet de breedte en hoogte van het plafond op. Vermenigvuldig deze maten met elkaar en je hebt de oppervlakte van het plafond. Met plafondbekleding werk je het plafond van een ruimte stijlvol en strak af. Maak een oud plafond weer helemaal als nieuw, of maak zelf een verlaagd plafond met spotjes of andere verlichting. Bij GAMMA heb je de keuze uit plafondplaten van verschillende materialen, zoals een plafondbekleding van hout of kunststof.


Als je het plafond van een kamer een kleur geeft, lijkt het plafond lager. Dit kan soms iets toevoegen aan de inrichting van het interieur. Als je een erg grote kamer hebt, kan de kamer wat intiemer worden. Bij een laag plafond kan het een benauwd gevoel geven.


Als je alles in dezelfde tint wit verft, maakt dat je kamer rustig. Witte plafondplaten zijn in veel ruimtes inzetbaar, of u nu witte plafond platen nodig heeft voor een keuken, badkamer of in een andere ruimte. In ons online assortiment vindt u verschillende soorten plafondplaten met verschillende eigenschappen. Uiteindelijk is het doel toch om een strak en smetteloos wit plafond te hebben.


De kleur wit is veelal de meest gekozen optie. Een plafondlamp in wit oogt netjes en stijlvol. Het witte van de lamp samen met de lichtbron geeft een schitterend witte uitstraling.

Welk model of materiaal je ook kiest: met wit kies je voor klasse! Je kunt je plafondlamp in wit discreet ophangen tegen een wit plafond. Wit gaat bij alle kleuren. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


De opbouw plafondspots worden vooral in de gang, kamer en keuken toegepast. Zakelijk worden de spots toegepast in winkel, horeca en kantoor. De moderne plafondspot is populair omdat deze een strakke uitstraling heeft en omdat alle spots opbouw alle kanten op gedraaid kunnen worden. Bijvoorbeeld als lambrisering.


Zo krijg je een mooi afgewerkte wand. Naast panelen voor je wand zijn er ook plafondpanelen. Deze zijn eenvoudig op het plafond aan te brengen om zo een mooi afgewerkt plafond te krijgen. Met plafondpanelen kun je een verlaagd plafond maken en bijvoorbeeld spotjes plaatsen ter afwerking.


Door een lichter plafond lijkt de ruimte hoger dan hij eigenlijk is. Ik hoop dat je hier wat mee kunt en een fijne dag verder! Wij hebben de wanden en plafond glad laten stucen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts