donderdag 26 april 2018

Isolerende rolgordijnen

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Rolgordijnen online bij Leen Bakker. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Isolerende rolgordijnen

Handige Rolgordijnen kopen? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Met isolerende rolgordijnen bespaart u gemakkelijk meer dan €1per jaar.


De isolerende rolgordijnen zijn gemaakt van een speciale, verduisterende stof die voorzien is van een doorzichtige coating, waardoor warmte in de zomer wordt tegengehouden, maar in de winter de warmte binnen blijft. Er zijn echter situaties waarin dubbel glas (nog) geen optie is, zoals in monumentenpanden. Warmtewerende gordijnen ook wel isolerende gordijnen genoemd helpen je daarbij! Bezig met het herinrichten van je slaapkamer? Lees onze blog met talloze slaapkamer ideeën om je slaapkamer een upgrade te geven.


Isolerende rolgordijnen

Al onze raamdecoratie wordt zo geleverd dat je het zó op kunt hangen. Wie weet of een rolgordijn ook isolerend kan werken? Wij hebben last van de kou van de ramen ondanks onze overgordijnen.


Of zijn er andere oplossingen voor. Een transparant rolgordijn isoleert dan ook het minst goed. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn iets dichter van stof en isoleren daarom beter.


Verduisterende rolgordijnen zijn dikker van stof en hebben een speciale coating. Je kunt daardoor niet door de stof heenkijken. Gaat je voorkeur uit naar isolerende gordijnen of vouwgordijnen? Dan is het belangrijk om te kijken naar de dikte van de stof. Hoe dichter de structuur van de stof, des te beter de stof isoleert.


Hetzelfde geldt voor (duo) rolgordijnen , een lichtdoorlatende stof heeft een betere isolerende werking dan een transparante stof. Dit heeft een isolerende werking. In de zomer houd je het juist koel binnen.


Isolerende gordijnen op maat. Ook wanneer je isolerende gordijnen op maat nodig hebt, ben je bij Kwantum aan het juiste adres! Met behulp van een isolerende voering voor je gordijnen op maat zorg je voor optimale isolatie. Ga dus op zoek naar een isolerende voering zodat je eenvoudig je huis warm (en koel) houdt. Bovendien profiteer je bij verduisterende rolgordijnen van de isolerende werking van het materiaal.


Hiermee blijft je slaapkamer, of een andere ruimte, goed op temperatuur gedurende het hele jaar. Kies uit 9producten vanaf € 100. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Een aparte categorie zijn de rolgordijnen voor vochtige kamers zoals badkamers.


Deze gordijnen hebben speciale stoffen. Selecteer deze optie in het bestelproces. Deze prachtige gordijnen zijn isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels.


Doordat de gordijnen van zware kwaliteit zijn gemaakt is het tevens onmogelijk om naar binnen te kijken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten of verkleuren niet. Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend.


Isolerende rolgordijnen

Deze verduisterende gordijnen zijn ook nog eens isolerend zodat ze de kou (of warmte) lekker buiten houden en je slaapomgeving verbeteren. Ook heb je geen last meer van lawaai op straat dankzij de geluidswerende kwaliteit. Zo krijg jij weer de nachtrust die je verdient! Rol je rolgordijn helemaal uit en stof de voor- en achterkant af met een plumeau of een droge microvezeldoek. Zijn onze rolgordijnen verduisterend?


De stof van onze verduisterende rolgordijnen is altijd 1 lichtdicht. Het frame zelf is 35mm bree en voor de montage is nog 40mm nodig. Boven de muuropening heeft het rolgordijn 100mm nodig voor montage, zodat de rol netjes kan hangen.


Isolerende rolgordijnen

Indien u het rolgordijn op de muur bevestigt kunt u ervoor kiezen om zijde van het gordijn niet afsluitbaar te maken. Bijvoorbeeld omdat die op een vensterbank of vloer rust. Ook hebben wij doorkijkrolgordijnen met zonwerende glasfolie erin verwerkt zodat u de voordelen van zonwering en rolgordijnen in één heeft. Onze glasfolie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben zelfs een variant inbraakvertragende zonwerende glasfolie en glasfolies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant. Deze kunnen eenvoudig gemonteerd worden door te boren, te klemmen of te plakken.


Meer informatie over het monteren van je rolgordijn op een draai- kiepraam vind je hier. Gratis en snelle levering. Onze standaardmaat verduisterende rolgordijnen zijn direct uit voorraad leverbaar.


De levertijd van deze standaardmaat rolgordijnen bedraagt werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts