maandag 16 april 2018

Matte folie glas

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment! Dé glasfolie specialist van Nederland. Vele soorten en alles op maat. Een Offerte aan via het Formulier.

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Het enige verschil is dat de folie mat is. De coating zit op de binnenruit.


Hierdoor komt het gelaagde gedeelte, met daar tussen matte folie , aan de buitenkant. Dubbel glas met matte folie. Deze matte folie is lichtdoorlatend maar er kan niet door heen gekeken worden.

De gebruikte matte folie is net zo sterk als heldere folie. Gelaagd glas met matte folie. Bij gelaagd glas met matte folie is de folie mat waardoor er wel licht doorheen komt maar je er niet doorheen kunt kijken. De eerste twee getallen staan voor de glasdiktes van beide ruiten.


De ruit is voorzien van een argon gasvulling en een HR coating. De buitenruit bestaat uit een gelaagde ruit met een matte folie ertussen en de binnenruit uit helder gelaagd veiligheidsglas. Deze glassamenstelling wordt veelal toegepast in buitendeuren ter voorkoming van inkijk. Bestaande uit twee glasplaten van mm dikte, met ertussen een. Matte ondoorzichtige folie wordt voornamelijk gemonteerd om het zicht volledig te blokkeren op ieder moment van de dag.


Ideaal als er ruimten volledig afgeschermd dienen te worden. Door het monteren van deze folie lijkt het of het glas gezandstraald is, van objecten tegen het raam of heel dicht bij het glas zullen de contouren zichtbaar zijn. Etsglas is glas dat met een zuur is bewerkt en daardoor een gematteerd uiterlijk heeft.


Matglas is glas dat door middel van zandstralen een gematteerde aanblik heeft gekregen. Glas met matte folie bestaat uit twee op elkaar geplakte ruiten met daartussen een gematteerde folie die vrijwel dezelfde aanblik geeft als een ruit etsglas. Raamfolie is een folie dat je op ramen plakt.


In tegenstelling tot plakfolie is raamfolie over het algemeen lichtdoorlatend.

Hoe het met de doorkijk gesteld staat hangt van het folie af. Gezandstraald folie heeft bijvoorbeeld een matte korrelige look. Hier door heen kijken gaat nauwelijks. Bestel je Glasfolie online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. PVB folie á mm aan elkaar zijn verbonden. De kans op verwonding wordt hierdoor beperkt. Matte folie met logo’s en teksten wordt al naar gelang en idee van de klant uitgevoerd.


Door middel van onze computer gestuurde plotter is het mogelijk om ieder uit lijnen opgebouwd ( of in lijnen om te zetten ) logo of teksten in ieder lettertype uit te snijden in een matte glassetch folie. Extra veilig en geluidswerend. Er bestaat ook speciale beglazing met folie die een geluidswerende werking kent. Bij de Glaskoning kunt u het gelaagd glas eenvoudig online bestellen en kunt u uit diverse mogelijkheden een keuze maken. Zo kunt u de keuze maken voor matte folie of voor de optie van beglazing met geluidswerende eigenschappen.


Met folie op je raam bereik je hetzelfde. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts