maandag 9 april 2018

Horloge philippe constance

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig?


Philippe Constance horloge Philippe Constance Watches online! Op zoek naar een prachtig dameshorloge in een elegante stijl?

Met keuze uit verschillende kleuren en stijlen vind je altijd eentje die bij je past. Sophisticated en 1 hoogwaardig Stainless Steel. Prachtige, stijlvolle en spatwaterdichte dameshorloges gemaakt van 1 Stainless Steel.


Bestaande modellen worden door het seizoen bijna wekelijks aangevuld dus je hoeft niet vaak mis te grijpen. Horloge PHILIPPE CONSTANCE Wowlichious Zilver. Een tijdloos modieus horloge van Philippe constance met rvs band! In zilver, volledig van RVS.


Lees de volledige productomschrijving. Bijzonder mooi unisex horloge van RVS in zilver met witte wijzerplaat.

Weergave datum, Premium kwaliteit, Tijdloos model Bandje kan versteld w. De cijfers zijn aangeduid met kleine glinster steentjes waardoor het horloge een chique uitstraling krijgt. Een echt sieraad voor iedere arm! Neem nou een horloge in rose gou een echte eye catcher die niet veel meer nodig heeft.


Je zult er lang plezier van hebben. Voordat wij dit horloge leveren, controleren wij de batterij. Tevens zetten wij het horloge op tijd en checken wij alle functies en onderdelen. Heel betaalbaar en een goede prijs-kwaliteit verhouding.


Ook gecombineerd met armbanden sets ter inspiratie. Alle reden om functionaliteit en trend te combineren! Een horloge is meer dan een sieraad alleen, het geeft ons ook de tijd door. Ben je achteraf toch niet tevreden over je aankoop? Het horloge heeft een japans uurwerk en een lederen band.


De horlogekast is gemaakt van stainless steel, dit is stevig. De band sluit eenvoudig maar zeer stevig met een kliksysteem. De breedte van de band cm. Grootte van de kast is cm.


Achterkant van de kast en de hele band zijn roestvrij staal. Blijft mooi en irriteert niet.

De kast is spat-waterdicht. Dan kun je deze binnen dagen na ontvangst retourneren en krijg je snel je geld terug, of laten wij snel de betalingsverplichting vervallen indien je achteraf had willen betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts