vrijdag 6 april 2018

Bamboe vouwgordijn

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Dit geeft de gordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor ze een sfeervolle aanvulling zijn voor elk interieur. Bamboe vouwgordijn bamboe van Trisq. Ook het vouwsysteem draagt hieraan bij.


Met dit systeem wordt het bamboe gordijn op een elegante wijze gevouwen.

Met een bamboe vouwgordijn goudbruin haal je de natuur in huis, maar dan in een klassieke en sfeervolle uitvoering. De echte bamboescheuten rollen namelijk niet naar beneden, maar worden naar beneden gevouwen door het vouwgordijnsysteem. De bamboe vouwgordijnen worden geleverd inclusief schroefhaken, welke u in een houten kozijn of in een wand (i.c.m. pluggen) kunt draaien. Vervolgens hangt u hier de oogjes die aan het bovenprofiel van het bamboe vouwgordijn zitten aan.


Daarnaast kunt u ook kiezen voor een montage zonder schroeven of boren. QuickFit bamboe klemdrager. De uitgelezen bamboekwaliteit met de dicht geweven staven is een comfortabele bescherming tegen inkijk en zon voor je raam.


Geef je huis een natuurlijke touch - kies uit de moderne cherry-kleurnuance of de tijdloze natureltint.

Met dit lichtdoorlatende vouwgordijn geef je jouw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. De lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval, maar biedt voldoende privacy. Het vouwgordijn hangt door de geïntegreerde baleinen altijd mooi strak. Dit komt omdat het boven- en het onderprofiel even breed zijn als de bamboescheuten zelf.


De bestelhoogte is de hoogte van het vouwgordijn wanneer deze volledig uitgerold is. De breedte van het bamboe vouwgordijn is gemakkelijk in te korten met behulp van een schaar en een houtzaag. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt. Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Ruim assortiment bamboe rolgordijn wit.


Deze vorm van raaamdecoratie brengt een onvergelijkbare natuurlijke uitstraling in uw interieur en bied een uitstekende isolatie tegen de buitentemparatuur, zowel in de zomer, als in de winter. Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil binnenlaten in de kamer. Het gordijn is gemaakt van hoge kwaliteit bamboe en andere milieuvriendelijke materialen.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 120x1cm.

Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit. Deze stevige rolgordijnen bieden een prachtige, natuurlijke uitstraling waarmee ze voor enorm veel sfeer zorgen. U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren. Zes verschillende kleuren en drie mechanica. Een vouwgordijn is eenvoudig en stijlvol en past in uiteenlopende interieurs.


Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen. Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren?


Laat dan je vouwgordijnen voeren. Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben bieden wij een aantal voordelen. Zo zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden.


Wij bieden u de mogelijkheid om online vouwgordijnen en gordijnen op maat te bestellen. U kunt uw vouwgordijn geheel zelf samenstellen naar uw keuze. Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop! Wil je je bamboe rolgordijn direct in huis hebben?


Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam. Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer.


Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts