donderdag 19 april 2018

Muurverf hoogglans wit

Muurverf hoogglans wit

Kies uit producten vanaf € 295. Ruim assortiment hoogglans wit. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Deze verf op Waterbasis geeft een goed dekken hoogwaardig en duurzaam resultaat.


Muurverf hoogglans wit

Met glans oogt wit nog witter. Een hoogglans witte deur geeft een heel andere sfeer dan zijdeglans witte deuren. Tevens zijn er extra matte muurverven beschikbaar die weer een ander effect geven. Bang voor een te kil of steriel interieur?


Combineer wit dan met natuurlijke materialen als hout, leer en verschillende stoffen voor een warm geheel. Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Je interieur krijgt een heel andere uitstraling door glans muurverf te combineren met een hele matte muurverf , zoals The Color Collection Muurverf Kalkmat.


Muurverf hoogglans wit

Hoogglans muurverf voor binnen. De verf die niet of nauwelijks vergeelt is verkrijgbaar in wit en in allerlei kleuren, hoe witter de verf hoe belangerijker het is dat u kiest voor een verf die niet of nauwelijks vergeelt. Donkere kleuren vergelen ook, maar dat valt veel minder op, dus daarom hoeft u daar minder kritisch bij te zijn. HORNBACH Speciaal latex glans wit l. Latex verf wordt ook witte muurverf genoemd. Met latex verf aan de muren creëer je een ruimtelijk gevoel in huis waardoor je meer kunt spelen met details!


Een witte kleur is er eentje die op elke ondergrond en voor elke situatie past. Zeker met de trend van het Scandinavische interieur is het populair geworden om het interieur strak wit te houden. Dat kan met een latex wit verf of een hoogglans wit verf om daar extra de nadruk op te leggen.


Wij leveren Sikkens hoogglans verf voor zowel hout, staal als voor op kunststoffen. Deze van uitstekende kwaliteit hoogglanzende verf is geschikt voor hout, metaal en kunststof en wordt veel toegepast op kozijnen, deuren, geveltimmerwerk, boeiplanken etc. Flexa Strak in de lak voor binnen wit hoogglans 7ml is een hoogglans aflak op waterbasis die je binnen kunt gebruiken. Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen.


Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen. Ook is de lak geurarm en vergeelt niet. Histor acryl lak is een watergedragen lak met een optimale glans.


De lak dekt goed en is kras- en slijtvast. Ral kleuren wit : de juiste kleur wit in je interieur. De muurverf heeft een subtiele glans en dekt zeer goed. Ze komen veelvuldig voor in het interieur van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.


Met Ral kleuren wit kies je altijd voor een mooie witte tint in of rondom huis. Het is de perfecte basis om vanuit verder te werken. Tot slot is hoogglans verf het gemakkelijkst schoon te maken.


Muurverf hoogglans wit

Doordat hoogglans verf het makkelijkst te reinigen is, wordt lak met een hoogglans afwerking vaak buiten gebruikt. Ideaal voor ruimtes die snel vies worden, zoals een kinderkamer of de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts