dinsdag 3 april 2018

Glazen achterwand fornuis

Eenvoudig Online Bestellen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment fornuizen. Glazen keuken achterwand volgens jouw wensen! Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken.


Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur! Een dekkend gekleurde keukenachterwand is een eye-catcher in de keuken.

Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten. Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af.


Een glazen keukenachterwand is functioneel en mooi! Een keukenachterwand wordt vaak toegepast achter het fornuis om het opspattende vet op te vangen. De keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Algemene informatie keuken achterwand.


Je kunt ervoor kiezen een volledige muur te laten bekleden met glas.

Maar alleen een glasplaat achter het fornuis is natuurlijk ook een optie. Wanneer je van de wand een echte eyecatcher wilt maken kies je bijvoorbeeld voor een opvallende kleur. Met een neutrale tint valt de wand juist rustiger weg in het. Voorbereiding glazen keuken achterwand : waar u op moet letten.


Om het opmeten en plaatsen van de glazen achterwand goed te laten verlopen adviseren we het volgende: Zorg dat lampjes en stopcontacten voldoende draad hebben. Zorg ervoor dat het aanrechtblad zonder (te grote) naad tegen de achterwand wordt geplaatst. Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair.


Keuken achterwand glas met print. Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben. Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print. Wij hebben voor ieder wat wils.


De dekkend gekleurde keukenachterwanden worden in onze fabriek voorzien van een keramische lak. Deze lak wordt op het glas aangebracht waarna het glas thermisch gehard gaat worden. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.


De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.

Glas is een originele en duurzame mogelijkheid voor de achterwand. Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken. Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden. Je kan namelijk kiezen voor blank glas maar glas kan ook gespoten worden in verschillende kleuren. Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant.


Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwand , deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand. De grootste collectie fornuizen! Het spatscherm is gemaakt van hoogwaardig glas en is hittebestendig en dus uitermate geschikt voor gebruik achter de kookplaat of fornuis.


Fornuizen tegen de laagste prijzen. Het glas is rondom geslepen. Glasplaat achter het fornuis. De gekleurde keukenachterwanden zijn leverbaar in zowel hoogglans als gematteerd glas. De maat 900x700mm is afgestemd op de meest gangbare modulemaat van keukens.


Alle glazen keukenachterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Voor onze nieuwe keuken moeten we nog steeds een beslissing nemen wat we achter het fornuis willen, dwz het stuk tussen het (vrijstaande SMEG) fornuis en de afzuigkap.


Nu voelen we wel wat voor een geharde glazen plaat. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Stap 3: neem de kleinste maat en haalt hier 2mm van de totale hoogte af, dit wordt de hoogte van de glazen achterwand (glasmaat). Breedte bepalen Afzuigkappen van 900mm breed zijn vaak afgewerkt met ronde hoeken. Onze spatschermen van hittebestendig glas zijn uitermate geschikt als achterwand voor de kookplaat of gootsteen.


Omdat we direct printen op het glas is het resultaat subliem. De spatschermen zijn eenvoudig schoon te maken met water. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher.


Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts