vrijdag 27 april 2018

Fruitschaal groot

Kies uit 1producten vanaf € 125. Grote collectie fruitschalen vind je hier! Met een fruitschaal breng je sfeer en kleur in huis. Daarnaast stimuleert het natuurlijk ook om meer fruit te eten.


Een houten fruitschaal of toch een metalen? Een fruitmand kan dienen als leuk en gezond cadeau.

Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard model zijn hangende fruitschalen een leuk alternatief voor in de keuken. De selectie fruit kiezen we aan de hand van het seizoen. In de zomermaanden zitten er bijvoorbeeld in ieder geval appels, peren, bananen, nectarines en wilde perziken in de mand. De fruitschaal kunt u vervolgens aanvullen worden met producten naar keuze.


Bij deze fruitschaal is altijd een verrassing erin verwerkt. Vandaag bestellen vóór uur is vanavond nog aangeboden tussen 16. Deze fruitschaal bestaat uit veel vlakjes, wat het speciale design tot één groot geheel maakt.


De schaal is gemaakt van duurzaam RVS en heeft een hoogglans afwerking.

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Het is wel zo leuk als je fruitschaal goed past bij de rest van je interieur. Heb je bijvoorbeeld een houten tafel? Deze zeer fraaie fruitschaal van crème marmer is met zijn diameter van 40cm groot genoeg om fruit voor.


Vind de beste selectie fruitschaal groot fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fruitschaal groot voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Een zeer ruim assortiment van heerlijk vers fruit, overzichtelijk opgemaakt als grote fruitschaal. Klassieke fruitschaal groot.


Voor een ruime dosis vitaminen. Heerlijke traditionele klassieke fruitschaal niks meer en niks minder ! Vers fruit uit het schap om beter van te worden. Kies zelf eenvoudig de bezorgdatum in de kalender. Een meer dan ruim assortiment van heerlijk vers fruit, overzichtelijk opgemaakt als grootste fruitschaal. Aangevuld met een handige Ananassnijder.


Een overvloed aan gezond en heerlijk fruit! Onze grote fruitschalen van natuursteen zult u nergens anders vinden. In deze grote mand uit de PHIL-collectie van Point-Virgule bewaar je fruit,.

Beterschap, Verjaardag, bio fruit etc. We hebben porseleinen schalen en design schalen van aluminium, glas of kunststof. Fruit en Bloemen combineren. Alle schalen hebben we op voorraad.


Dus vandaag bestel is de volgende werkdag al in huis. Wij bezorgen gratis in de Benelux! Welkom in ons compleet vernieuwde webshop.


Gelieve een nieuw account aan te maken, ook als u reeds een account had in de “oude ”shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts