donderdag 26 april 2018

Bord 30

Ontdek ons unieke assortiment borden. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Markeerlint jaar met stop bord. Leuk versier- of markeerlint, bestaande uit een aaneenschakeling van stopborden met. Een perfect spel om met een groepje van 4-spelers te doen.


Het test je kennis en verbeeldingskracht op een leuke manier. In winkelwagen Stel een vraag over dit artikel. Een heerlijk pasta of curry smaakt net wat lekkerder in een diep bord. Met ander serviesgoed creëer je een harmonieus geheel en eet je helemaal in stijl.


Servies in alle soorten en stijlen. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed.

Houten borden creëren een gezellige, nostalgische sfeer. Heet je gasten welkom met een knus houten bord of richt je huis in met borden met inspirerende woorden of een boodschap. De borden worden voorzien van een kleurenprint en zijn verkrijgbaar in de houtsoorten esdoornhout, eiken en kersen. Alle Nederlandse verkeersborden overzichtelijk op een rij. Officiëel RVV verkeersbord overzicht inclusief betekenissen, de toepassing en andere productinformatie.


Hierdoor kan het gebied slechter bereikbaar worden. Hier kunt u de betekenis van alle verkeersborden in Nederland terug vinden. Handig is om via deze website de betekenis van de verkeersborden te oefenen voor het CBR.


Leisteen is helemaal hip en is goed te combineren met bijvoorbeeld wit porseleinen servies. Bord kan gehaald of verzekerd verzonden worden (in houten krat). Zie ook mijn andere advertenties.


Bent u opzoek naar Royalivory Bord Cm Ivoor (Set van 3)? Nu in de aanbieding voor € 50. Winkel je bij kitchenandmore.


Naast de standaard verkeersborden leveren wij ook werk-in-uitvoering- borden. Een tijdelijke omleiding of andere werkzaamheden zijn hier eenvoudig en duidelijk mee aan te duiden. Uiteraard zijn de standaard uitvoeringen bij ons te koop, maar natuurlijk ook de gepersonaliseerde borden.


Na bestelling van het naambord wordt deze doorgaans binnen week geheel gratis bij u thuis bezorgd.

Enkel voor zeer grote naamborden en uithangborden vragen we een kleine bijdrage in verzendkosten. Dit wordt van te voren, per bordje , duidelijk aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland variëren van € tot €ongeacht het aantal. Buiten de aangegeven tijd mag je de maximumsnelheid aanhouden die voor de weg geldt.


Er zijn vergelijkbare borden met andere maximumsnelheden en tijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts