maandag 23 april 2018

Verf trap antislip

Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt.

Wij adviseren en helpen u graag. Zoek naar verf voor trap op de nieuwe KensaQ. Technirub, uw rubberproductenspecialist. Hoe komt de anti-slip laag in de verf ? Om te zorgen dat de Sigma anti-slip trapverf zorgt dat jij meer grip hebt op sokken op de trap. Stopt Sigma een minuscuul anti-slip korreltje in de traplak.


Dat korreltje is zo klein, dat het eigenlijk geen korreltje te noemen is. Het zorgt ervoor dat de verf stroef wordt.

De verf zorgt voor antislip , dankzij speciaal antislipmiddel. Niet te zien, maar wel goed te voelen en daarmee een stuk stroever op de trap. Zorg voor een trap met antislip , bijvoorbeeld bij kleine kinderen of bij ouderen. Verklein het risico op uitglijden en vallen, zodat de veiligheid op de trap flink toeneemt.


De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap.


De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is de beste zijdeglans lak voor de trap mét anti-slip ! De lak is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Deze revolutionaire lak is in alle opzichten speciaal voor de trap gemaakt. Zo wordt de lak echt knikkerhard en heb je daardoor geen last van beschadigingen. Daarnaast mag je verwachten dat deze lak kras- en slijtvast is en lekker makkelijk te verwerken is.


Voeg alleen antislip poeder toe aan de laatste aflaklaag. Antislipverf voor op de trap. Dit is geen probleem, je voegt het antislippoeder toe aan de slijt en krasvaste verf , hiermee verwerk je de trap.

Het resultaat is dat je hele kleine puntjes in de verf krijgt welke voor de antislip zorgen. Glitsa Trappenlak Anti-Slip is versterkt met Polyurethaan, waardoor het slijt - en krasvast is. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen , welke intensief gebruikt worden. Geschikt voor een anti-slip afwerking voor zacht - en hardhouten trappen.


Graag wil ik mijn open trap verven. Ik wil geen halve maantjes of anti-slip strips omdat ik dat niet zo mooi vind. Deze breng je als laatste aan, op dezelfde manier als de rest van de verf , waardoor de trap stroever wordt.


Een trap is een praktisch element in je huis, die je met een likje verf een heel eigen karakter kan geven. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is. Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Deze traplak op waterbasis en polyurethaan is goed reinigbaar, krasvast en niet vergelend!


Maak je trap weer als nieuw. Voorkom uitglijden en maak je trap weer als nieuw met anti-slip trapverf van Histor. Door de snelle droging kun u twee lagen op één dag aanbrengen. Glitsa trappenlak antislip 750ml is versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. Van de trap vallen kan behoorlijk pijnlijk zijn en verstrekkende gevolgen hebben.


Net om die reden valt het ook aan te raden om bij het zoeken naar een verf nog een extra eis toe te voegen: een antislip component. De antislip laag biedt net dat stukje extra houvast dat het verschil kan maken tussen vallen en recht blijven staan. Deze verf kost echter wel veel meer dan een ‘potje van de bouwmarkt’.


Deze Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is gewoon precies ontwikkeld voor de houten trappen die veel te voortduren krijgen in hun leven. Bij onze verftesten winnen vaak Sikkens en Sigma en dat is niet voor niets. Beste verf voor houten trap.


Wij leveren alle merken voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts