dinsdag 24 april 2018

House doctor stoel

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

De grootste collectie stoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! House Doctor Stoel tot goedkoper. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Een toffe, stoere stoel die perfect in een industrieel interieur past.


Dat wordt lekker (na)tafelen! De meubels die je vindt bij dit merk zijn niet te vatten in één enkele stijl of sfeer.

Kies bijvoorbeeld voor een strak lederen loveseat. Klapstoeltjes zijn een uitkomst. De Forms stoel kenmerkt zich door een typische kuipzitting en een simpel onderstel in zwart staal. De zitting van PU leer geeft de stoel een luxueuze uitstraling.


Bekleed met 1 polyester fluweel waardoor de stoel een warme, sfeervolle uitstraling heeft. Het eigentijdse frame van zwart staal vormt een eigentijds contrast met de grijze stof. Het materiaal voelt niet alleen zacht aan, het heeft ook een zachte, warme uitstraling. Dat maakt jouw interieur in één klap knus en gezellig.


Binnen deze collectie zul je veel natuurlijke materialen zoals bamboe en rotan terugvinden. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Vind items binnen jouw budget. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen.


Herroepingstermijn dagen. Duizenden tevreden klanten.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. De stoel Comma is bekleed met een zachte (polyester fluweel) stof en voorzien van foam vulling wat de bank een aangename zit geeft. Deze stoel is perfect voor de liefhebber van het industrile en stoere interieur.


De combinatie van de bamboe zitting en het stalen onderframe maken de look van de stoel helemaal af. Je kunt deze stoel makkelijk combineren met andere stoelen aan eettafel. Nieuw in de doos nieuwprijs €7twee beschikbaar, prijs is per stuk. Eetkamerstoelen zijn een essentieel element voor het. Deze stoel heeft wat weg van de klassieke schoolstoel, maar dan net een tikje anders met een eigentijdse Scandinavische design uitstraling.


Terug naar de schoolbanken! De stoere stoel heeft een mooi slank metalen onderstel en een zwart houten zitting, met een extra opvallend achterstuk. Het prachtige design en de gebruikte materialen van Kawa brengen je weer terug in de tijd. De stoel is erg stevig en heeft een zeer comfortabele brede zitting. Door de retro uitstraling is de stoel een mooie eyecatcher in het interieur en past deze in elk huis.


In onze shop vind je van het Deense merk vooral eigentijdse zitmeubelen zoals krukken, poefen en loungestoelen. Elk meubel heeft gemeen dat het gemaakt is van natuurlijke materialen zoals mangohout en runderleer. Op deze stoel kan je lekker lang tafelen, maar ook als mooie en fijne stoel voor je thuiswerkplek is deze stoel heel geschikt!


Kies uit producten vanaf € 800.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts