vrijdag 20 april 2018

Glas in lood deuren

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. Vind glas in lood deuren het nu op Kensaq. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken.

Vandaag bestel morgen in huis. De loodlijsten houden het glas bij elkaar. Glas in lood deuren staan dan ook goed in oude herenhuizen. Maar ook in een modern interieur past een mooie glas in lood deur. Een glas in lood deur geeft uw woning karakter.


Deuren met glas in lood is op dit moment de trend. Vooral als u een kamer en suite maakt, komt de style van vroeger enorm tot zijn recht. Zo goed als nieuw Ophalen.

Welkom bij glas in lood op maat! Ben jij op zoek naar een glas - in-lood deur voor jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wij ontwerpen glas-in-lood deuren die bijdragen aan de sfeer, uitstraling en waarde van je woning. Glas - in-lood zorgt voor een mooi lichtspel in je huis! Ook zijn onze glas-in-lood deuren een duurzame keus, ze.


Op zoek naar glas in lood deuren ? Glasatelier Edelglas is dé vakexpert op het gebied van glas in lood producten, als glas in lood ramen en glas in lood deuren. Edelglas heeft de afgelopen jaren al een groot aantal glas in lood deuren met prachtig glas in lood gerealiseerd. Het glas kan tegenwoordig ook in deuren geplaatst worden, zodat uw deuren prachtig versierd kunnen worden en er een kunstzinnig karakter ontstaat. Glas-in-Lood deuren Toont alle resultaten.


Binnendeur met wafelglas 100. Dat is niet altijd per se een klassieke uitstraling. De glas in lood ramen werden in het verleden gebruikt om ramen mee te kunnen maken. Wilt u uw binnendeuren een extra bijzondere uitstraling geven?


Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment met glas in lood binnendeuren.

Omdat de panelen van ensuite deuren altijd groot in oppervlakte is, worden deze voorzien van staallood. Zo is het glas in lood paneel altijd stevig genoeg en maakt jouw keuze in ontwerp niet uit. Advies kunnen we altijd geven op basis van een foto.


In een simpele uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank glas zitten. In het verleden werd glas in lood gemaakt omdat een raam uit één stuk niet te maken viel. De glazen binnendeuren van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw woning een authentieke uitstraling.


In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan glas in lood deuren en gebrandschilderde ramen. Zelf monteren is eenvoudig, omdat het volledige glas - in-lood raam rondom is afgewerkt met een loodstrip. Mooie kamer en suite deuren met glas in lood , jaren vorige eeuw onder deuren gietijzeren rolwieltjes voor rail originele komgr. Vaak worden de kamer-ensuite deuren van vroeger weer teruggeplaatst in een huis waar ze ooit weg waren.


Ik maak dan ook veel nieuwe glas in lood kamerdeuren voor nieuwe en bestaande woningen. Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts