maandag 16 april 2018

Bloomingville salontafel

Op zoek naar een nieuwe Salontafel? Stel zelf uw droombank samen. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils.


Kies uit producten vanaf € 1300.

Je kan nooit genoeg brons hebben in huis! Deze knapperd is gemaakt van metaal en dus een echte krachtpatser. Door zijn ronde vorm en bronzen kleur valt hij goed op.


Dankzij het minimalistische ontwerp oogt hij toch bijzonder licht en ruimtelijk. Dat maakt deze salontafel uniek: de combinatie van een groene print met het zwarte aluminium zorgt voor een bijzonder tafelblad. Een mooie plek om je woonaccessoires op te zetten.


Het metalen frame heeft een gouden kleur.

Het blad is in grijs gespoten en de poten zijn in bamboe naturel. Dit maakt de tafel inzetbaar in vele interieurstijlen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bloomingville Bamboo - Salontafel - Grijs. Zwart metaal met glazen blad.


Cm diameter 43cm hoog over. Zo goed als nieuw Ophalen. Dit komt door de combinatie van het strakke, goudkleurige onderstel en het ronde, marmeren tafelblad. Beide bladen zijn uitgevoerd in stroken van verweerd teakhout met een greywash. De kleine tafel kan onder de grote tafel geschoven worden.


Morgen in Huis Gratis verzending Shop de collectie! Daarnaast is een ronde salontafel natuurlijk ook een stuk kindvriendelijker. Je hebt namelijk geen last meer van scherpe puntige hoeken.


Vandaag willen we laten zien hoe je een ronde salontafel kunt gebruiken, en hoe je het nóg leuker kunt maken met de spullen die je erop plaatst. Haal vandaag nog die salontafels in huis.

Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


Round Tray Table salontafel , set van – XL: €42- De grote. Neem eens een glazen salontafel design, dat er strak uitziet. Je kunt hier fraaie accenten op gebruiken, om toch de gezelligheid in de woonkamer te waarborgen. Mooie variatie op de glazen salontafel is de salontafel zwart glas. De woonkamer is één van de belangrijkste kamers in je woning en dient dan ook jouw stijl en smaak uit te stralen.


Het tafeltje kan ook als salontafel worden gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts