woensdag 11 april 2018

White wash beits binnen

Kwaliteit voor de laagste prijs! Vind white wash beits het nu op Kensaq. We Helpen u de Perfecte Vangst Binnen te Halen. Topmerken voor Lage Prijzen.


De KARWEI binnenbeits interieur white wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.

De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm. GAMMA binnenbeits transparant whitewash zijdeglans 2ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Lees het hele bericht over white wash. White wash verf, white wash beits voor alle houtsoorten, buiten en binnen.


Voor een goed resultaat met white wash verf en white wash beits is één behandeling vaak al voldoende. Wanneer u de kleur iets witter of grijzer wilt, dan kunt u het hout eventueel een extra laag geven.

Koop je White Wash Beits of Olie bij Verfwinkel. Verf Leverancier van Nederland! De white wash beits heeft een Uv-filter en geeft het hout een witte matte uitstraling.


Hoe meer lagen u aanbrengt des te lichter de vloer wordt. Eén laag is meestal voldoende. Rambo beits , Glitsa parketlak, CetaBever binnenbeits. Bij GAMMA vind je beitsen , lakken en vernis van verschillende bekende merken, zoals Rambo, Glitsa en CetaBever. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen.


GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren. Misschien heb je een meubeltje of gewoon hout van een lichte houtsoort, zoals grenen of vuren. Een binnenbeits met grey wash zorgt ervoor dat elk meubel een stoere look krijgt.


Ook het populaire white wash effect creëer je snel en eenvoudig met binnenbeits van KARWEI. Kijk hier hoe je eenvoudig zelf vloeren of meubels whitewhasht. Bij KARWEI vind je allerlei soorten beitsen , zowel voor binnen als buiten. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige transparante kleur.


Graag willen wij het plafond van ons nieuwe huis voorzien van een white wash effect. Het oppervlak zal dus niet slijten door gebruik, maar dient wel lang mooi te blijven aangezien opnieuw behandelen een heel karwei is.

Wij overwegen te beitsen of verniswas te gaan gebruiken. Deze tafel komt binnen in de keuken te staan dus niet buiten. Sencys vernis white wash is een sneldrogende acrylvernis op waterbasis voor alle houtwerk binnen en buiten, waaronder meubelen, deuren, balustrades, afsluitingen en dergelijke. De vernis is slijt- en slagvast, volledig transparant en gemakkelijk verwerkbaar. Cetabever binnenbeits deur, kozijn en meubel transparant white wash zijdeglans 7ml is een watergedragen binnenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans.


Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw- en oud steigerhout. Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis.


Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven. Naast binnen - en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik las als tip op internet dat je het beter met een schone zachte niet pluizende doek kan aanbrengen. Alsof je je schoenen poetst.


Dan zie je de strepen van de kwast niet. Glad hout kan je even flink op schuren tegen de richting in, dan trekt de white wash mooi in de nerven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts