donderdag 12 april 2018

Hofs interieur

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw.


Hout, ijzer en glas zijn van een zware kwaliteit. Linnen, katoen en velours voor de mooiste stoffering. De uitstraling is altijd sleets, de kleuren bleek.

IJzer wordt zo gefinisht dat het ook die oude uitstraling heeft. U vindt Huis en Hof in één van de fraaie oude panden in Hanzestad Hattem. Wij zijn een inspirerende woonwinkel in Gelderland waar interieur en lifestyle centraal staan. Onze woonwinkel in Gelderland ademt landelijk strak, modern, stoer, sober en chic.


De handgemaakte meubels en woonaccessoires zijn stoer met sleets effect, maar hebben tegelijkertijd zachte rondingen. Carola van der Weide geeft het merk gezicht met haar originele ontwerpen. Bekijk meer ideeën over Interieur.


Days At Home in Oosterbeek is dealer van Hoffz.

Kom sfeer proeven en inspiratie. Diverse showrooms zijn sfeervol ingericht met de originele meubels en decoratie materialen van Hoffz. Dit succesvolle woonlabel behoeft eigenlijk geen uitleg.


Het heeft jaren geleden de trend gezet voor de huidige landelijke, sobere, stoere woonstijl. Hoeve Hofackers is dé woonwinkel en interieuradviseur in Baarlo, Venlo, Roermond en omstreken. Precies, en daarom laten we u graag binnenkijken bij een aantal van onze klanten.


Om wooninspiratie en nieuwe ideeën op te doen. Alles voor stijlvol wonen. Altijd de nieuwste trends en een compleet aanbod aan meubels, stoffering en accessoires in landelijke stijl. Heijkamp Interieur heeft álles in huis en is graag ook úw complete woninginrichter.


De merken die wij verkopen sluiten mooi op elkaar aan, maar hebben wel allemaal hun geheel eigen karakter. Wilt u meer weten over onze producten? De prachtige manier waarop ze verschillende natuurlijke materialen met elkaar gecombineerd heeft, is subliem. Een stoere en sobere woonstijl gaat steeds met de tijd mee. Zo is er bijvoorbeeld de botanische tren met bijzondere bloempatronen en motieven van planten, gecombineerd met warme groentinten en aardse kleuren.


Klik hier voor meer foto’s van deze slaapkamer Sfeerbeeld in de master bedroom met stoere accessoires van o. Meubels en accessoires van Hoffz. HOFFZ “SALE” of uitlopend.

Na de welgekende nepalese kruikjes en potten zijn deze gevlochten rijstmanden de nieuwste trend in een sober landelijk interieur. Maaseiker Woonhuys is een winkel en webshop in tijdloze, landelijke meubels, decoratie, verlichting en verven. Hoffz windlichten euro hoffz.


Prachtige uitstraling, unieke looks en kwaliteit zijn de trefwoorden voor deze collectie. Geen massa productie, dus altijd origineel en unique. Letop, kleur foto kan wat afwijken mbt de werkelijkheid foto 4. Of hoe een industriële lamp van Frezoli goed past bij een klassiek eetkamerset. Aura Peepeperkorn Interieur is een interieurgroothandel in Culemborg. Proef de sfeer op onze site en kom langs in onze showroom.


Onze stijl is het beste te omschrijven als een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek. Met oog voor karakter in het interieur , meubelen of voorwerpen met een ziel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts