vrijdag 20 april 2018

Geëmailleerd glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Geen abonnement, betaal per film.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Geëmailleerd glas is een voorgespannen beglazing die keer sterker is dan een normale beglazing. Hiermee behoort dit glas tot de categorie veiligheidsbeglazing. Het geëmailleerde glas is duurzaam.


Bij het harden van het glas wordt de keramische lak onderdeel van het glas en is hierdoor krasvast, UV bestendig en hittebestendig. Hierbij wordt zijde van het glas geëmailleerd en komt er een deklaag achter.

Emalit of Colorbel is een volvlak geëmailleerd glas. Glasdiscount levert keukenachterwanden in de standaard kleuren van Colorbel of Emalit. Emaillaag behandeld op hoge temperatuur. Als basis kan blank, extra blank, gekleur reflecterend of figuurglas toegepast worden.


Wij zullen u vooraf goed adviseren omtrent de mogelijkheden en toepassingen van geëmailleerd glas om zo een product op maat voor u te kunnen maken. U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen tussen 8. Doordat het verf het glas ondoorzichtig maakt is het geschikt voor vele toepassingen voor zowel binnen en buiten. Metallic geëmailleerd glas is een geharde, volvlak geëmailleerde beglazing met een moderne ‘metallic look’. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. De kleuren ogen buitengewoon intens en sprankelen en geven een stijlvolle uitstraling aan zowel gevels als interieur.


Nadat de lak erop is aangebracht wordt het glas verhit tot boven de 6°C. Voor buitentoepassingen wordt. Dan breng je een laagje gesmolten glas aan op glas ter decoratie en ter versteviging. Lees meer over geëmailleerd glas.


Een achterwand als spatwand in de keuken is in vele soorten glas leverbaar. Waarom kiezen voor een keukenwand van glas ?

Veel mogelijkheden :-helder glas - glas met een gekleurde laklaag nagenoeg iedere RAL en NSC kleur. Er zijn meer kleuren dan zwart! Met kleuren kunnen fantastische effecten worden bereikt.


Vergeleken met floatglas bezit Semco Color een verhoogde stoot-, breuk- en temperatuurvastheid. Deze geëmailleerde glasplaat heeft een soortelijk gewicht van ca. Er wordt uitgegaan van m² geëmailleerd glas met een dikte van mm (kg).


Exterieur komt geëmailleerd glas vooral voor als borstwering. In het interieur wordt het glas toegepast als decoratieve wandbekleding, langs roltrappen en in winkelmeubilair. Ook in de badkamer zien we geëmailleerd glas terug. Doordat geëmailleerd glas minder voegen heeft dan tegels is het een hygiënisch alternatief.


Gefigureerd glas is een decoratieve beglazing. Het glas wordt in een andere oven geproduceerd dan float glas. Het patroon wordt in het glas gewalst. Colorbel is eigenlijk volvlak (zonder rasterpunten en heeft overal een gelijke laagdikte) geëmailleerd glas.


Met andere woorden het verkleurt niet. Bereken aan de hand van een aantal stappen welk soort brandwerend glas u nodig heeft. Al meer dan jaar richten wij ons op maatwerk in glas.


Pilkington Nederland levert glas voor woningen, kantoorgebouwen maar ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts