donderdag 19 april 2018

Hoogglans plafond

Ruim assortiment hoogglans. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online.


Het paneel heeft een basis van vochtwerend groen MDF en is ook aan de achterzijde voorzien van een folie.

Tussen de panelen is een mini V-groef voor een exclusieve uitstraling. Avanti Aqua is daarom goed bestand tegen vocht. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De hoogglans afwerking zorgt ervoor dat het plafond eigenlijk helemaal niet meer verkleurd. Kiezen voor een gekleurd hoogglanzend spanplafond geeft je dus jarenlang het plezier van een mooie en schone uitstraling.


Wat zijn de specificaties? HDM Pan O’quick panelen laten zich supersnel monteren met nagels of nieten.

Door ons uitgebreide aanbod hebben we een plafondpaneel voor iedere situatie. Bijvoorbeeld als lambrisering. Zo krijg je een mooi afgewerkte wand. Naast panelen voor je wand zijn er ook plafondpanelen. Deze zijn eenvoudig op het plafond aan te brengen om zo een mooi afgewerkt plafond te krijgen.


Met plafondpanelen kun je een verlaagd plafond maken en bijvoorbeeld spotjes plaatsen ter afwerking. Met plafondbekleding werk je het plafond van een ruimte stijlvol en strak af. Maak een oud plafond weer helemaal als nieuw, of maak zelf een verlaagd plafond met spotjes of andere verlichting. Bij GAMMA heb je de keuze uit plafondplaten van verschillende materialen, zoals een plafondbekleding van hout of kunststof. Neen, niet alle soorten verf zijn geschikt voor elk vertrek.


Een matte, zijdeglans- of hoogglansverf ziet er anders uit. Door hun waterbestendigheid zorgen Dumapan-panelen voor een duurzame wand- en plafondbekleding, vooral in vochtige ruimtes. Natuurlijk kan Dumapan ook elders in huis gebruikt worden. De dikte van het paneel is mm. Wanneer je bij het plaatsen op het einde komt van een samengevoegde rij panelen, zaag je eenvoudig het laatste paneel op maat.


De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Met dit afgezaagde stuk kan je eenvoudigweg de nieuwe rij beginnen, en zo de wand of plafond verder aanbouwen en vervolledigen. Als het gehele plafond is gedaan, laat deze dan verder met rust, de verflaag op het plafond oogt waarschijnlijk iets vlekkerig als hij nog aan het doordrogen is, je hoeft niks te doen. Beoordeel na ongeveer uur pas hoe u het resultaat vindt, u zult zien dat het plafond mooi strak en egaal is opgedroogd. Spanplafonds van Spannende Plafonds zijn de oplossing.


Onze plafonds worden vakkundig en zonder veel rommel en overlast meestal binnen dag gemonteer direct onder uw bestaande (oude) plafond. Deze plafonds zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar met alle een natuurlijke uitstraling en kunnen in nagenoeg elke ruimte gemonteerd worden. Wij zijn graag bereid je van persoonlijk advies te voorzien zodat je de juiste keuze kan maken. Aan de hand van een uitgebreid kleuradvies, gebaseerd op jouw wensen, stellen wij de juiste kleuren in combinatie met de juiste glans voor je samen. Gebruik hoogglans verf daarom alleen op een oneffen ondergrond als je deze wilt benadrukken.


Anders kun je beter voor een zijdeglans of matte verf of lak kiezen. Op een effen ondergrond geeft hoogglans verf of lak een super strak en glad resultaat. Dit geeft een mooi glanzend effect. De verfkwast met dierenharen (meestal varkensharen) kunt u zowel voor alkydverf als voor acrylverf gebruiken. Hoogglans verf is eigenlijk alleen als lakverf verkrijgbaar.


Daarnaast zijn er ook kwasten met kunststof haren. Deze raden wij niet aan als u gaat schilderen met alkydverf, maar zijn voornamelijk geschikt voor acrylverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts