dinsdag 24 april 2018

Petrus regout aardewerk

Op zoek naar aardewerk maastricht? Telefoonnummer, adres en meer! Art deco maastrichts aardewerk petrus regout zowel in oranje als blauw.


Bekijk meer ideeën over Aardewerk , Servies en Serviesgoed. Je zocht naar: petrus regout ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Na de dood van zijn vader werd Petrus al op veertienjarige leeftijd van school genomen om zijn moeder in de zaak te helpen. Sphinx - Aardewerk : merken en dateringen.


We noemen hierbij de volgende fabrieken: N. Maastricht opgerichte firma, die uitgroeide tot de kristal-, glas- en. Heeft een barst (zie foto) verder in prachtige staat! De beginjaren van de aardewerkproductie bij Regout waren moeilijk.


Helaas stopte de productie toen.

De productie van sanitair en tegels ging nog wel door. Petrus Regout decor Marines blauw Eetservies 8-p. Carolus Regout vestigt zich eind zeventiende eeuw aan de Boschstraat.


Compleet theeservies fancyvan petrus regout te maastricht. Cata - unieke objecten geselecteerd door onze experts. Bekijk het bord petrus regout van hettyhopman op Pinterest. Een serie van vijf gelijke voorraad- of keukenpotten, geel geglazuurd met zwarte banden. Javascript is uitgeschakeld.


Vintage en Retro meubels, accessoires en meer. U vind bij ons Deens design, Rottan stoelen, retro meubels en vintage servies. Voor elk interieur een leuk item waarmee. Sla petrus regout co maastricht op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg petrus regout co maastricht niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen.


Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Deze mini-expositie toont zes Maastrichtse aardewerkfabrieken. Meerdere items op vooraa aantal kiezen in winkelmand. Blauwe biezen en beige rand. Regout richtte het bedrijf op met de alombekende naam De Sphinx.


Het bedrijfsmerkje dat ook op deze bordjes staat laat ons dan ook de Sphinx zien, destijds een populair Empiremotief.

Vind fantastische aanbiedingen voor regout maastricht. Een wit geglazuurde aardewerk kwispedoor met handgreep. Datering tweede helft 19e eeuw.


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Afbeelding van middeleeuws tafereel met ruiter te paard en jachthond. Op de achtergrond bevindt zich een oud kasteel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts