woensdag 11 april 2018

Leuke keukenrolhouder

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment keukenrolhouders. De beste keukenrolhouders. De nieuwste keukenrolhouders. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Betaalbare keukenrolhouders.

Vind items binnen jouw budget. Korting op keukenrolhouders. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Super Leuke Designs Voor In De Keuken. Je kunt kiezen voor verschillende type keukenrolhouders , zoals een keukenrolhouder die je aan de muur bevestigt of een staande keukenrolhouder.


Sommige hangende keukenrolhouders hebben ook aparte ruimte voor aluminiumfolie en huishoudfolie! Bij Blokker vind je uiteraard keukenrolhouders in allerlei materialen, groottes en kleuren.

Met een keukenrolhouder geef je een praktische en stijlvolle invulling aan je interieur. Een tafelkeukenrolhouder kun je gemakkelijk op verschillende plekken in huis neerzetten. Een wandkeukenrolhouder bevestig je eenvoudig aan de muur, zodat je altijd papier bij de hand hebt. Het leuke is dat dit product in tal van neutrale of opvallende kleurtjes te verkrijgen is. Heb je een groene keuken dan kun jij bijvoorbeeld kiezen voor deze limoengroene keukenrolhouder.


Door te kiezen voor de Leifheit Parat Wit keukenrolhouder kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor neutraliteit. Vooral wanneer je in een grote stad woont, ken je het probleem van kleine woonruimtes maar al te goed. Om oppervlak te besparen in de kleine keuken, kun je ervoor kiezen een hangende keukenrolhouder aan te schaffen. Deze hang je dan verticaal aan de muur en ze passen gemakkelijk onder bijvoorbeeld een keukenkastje.


Ik zocht al lang een leuke keukenrolhouder en die heb ik bij deze gevonden. Makkelijk te onderhouden, past leuk in onze keuken en een grappig design. Gietijzeren keukenrolhouder in ivoor kleur. Een keukenrolhouder zorgt ervoor dat de keukenrol niet nat wordt en stevig op zijn plek blijft staan. De verschillende kleuren en ontwerpen van de keukenrolhouders zorgen ervoor dat er altijd wel een keukenrolhouder is die bij jouw keuken past.


De Leifheit keukenrolhouder parat delig ‘Comfortline’ is veruit de meest populaire keukenrolhouder die er op dit moment is.

Onze keukenrol had geen vaste plek en zwierf maar een beetje over het aanrecht. Keukenrolhouders zijn er in vele soorten en maten. En het helpt als dingen een vaste plek hebben, om zo min mogelijk chaos te hebben in je huis (geloof me, I KNOW. Haha.


Sinds de verbouwing hebben nog teveel dingen hier geen vaste plek.). Dus ik maakte een keukenrolhouder ! Eentje die stijlvol is en past in elke keuken. Een echte Eye-catcher in je keuken.


En ook nog eens erg praktisch, want het scheelt weer een plekje op het aanrecht! Houten brocante keukenrolhouder Super leuk in een landelijk keuken deze keukenrolhouder met een brocante uitstraling. De keukenrolhouder heeft klein laagjes en je kunt er bovenop nog wat spulletjes of kruidenpotjes kwijt.


We vonden hem zo simpel dat we meteen ook een 2e versie met jullie delen: de keukenrolhouder ! De minimalistische keukenrolhouder. Deze keukenrolhouder is eigenlijk nog makkelijker om te maken dan de toiletrolhouder en dat heeft ermee te maken dat de keukenrol breder is dan een toiletrol. Leuke keukenrolhouders uit de keuze hond of kat.


Door dit handvat kunt u deze houder namelijk eenvoudig oppakken en hem daar zetten waar u hem het meest nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts