vrijdag 6 april 2018

Wasmand groot

Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Bekijk ons unieke assortiment wasmanden.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Decoratief of functioneel? Een wasmand kan decoratief en stijlvol zijn.


Het is dus wenselijk dat de wasmand goed aansluit bij jouw stijl en inrichting. De ruimte waar de wasmand komt te staan kan bepalend zijn bij het uitzoeken van een wasmand. Deze prachtige ronde mand is een grote aanwinst voor elk interieur met een rustieke uitstraling.

De mand is voorzien van een deksel. De een gebruikt hem op een vaste plek in huis voor het verzamelen van de vuile was. De ander gebruikt hem voor het verplaatsen van wasgoed. Het verschil is hoe makkelijk je de wasmand verplaatst.


Mooie rieten wasmand Sarah breed met handvaten en deksel. Deze stevige wasmand wordt geleverd exclusief waszak. Niet alleen praktisch maar ook zeer sfeervol.


Deze rieten wasmand is dé perfecte woonaccessoire! Rotan wasmanden bestel je snel en eenvoudig bij Het Mandenhuys. Stijlvolle en praktische grote wasmand ideaal om uw was te dragen en linnengoed en kleding in te bewaren. Met ovale vorm en sterke hengsels voor het vervoeren van spullen in huis.


Koop en verkoop wasmand groot eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Deze handige wasmand van Blomus zorgt dat u uw was eenvoudig weg kunt werken en past door zijn meerdere kleuren combinaties in veel ruimtes.


Deze wasmand is zowel op normale wijze als binnenstebuiten te gebruiken. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Ze zijn er in verschillende soorten en maten en zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden. De hoge wasboxen met deksel zijn ideaal voor het verzamelen van was, perfect voor bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer. Kortom, voor iedereen is er een juiste Curver wasmand te vinden! Naast wasmanden en wasboxen heeft Curver een groot assortiment aan opbergboxen, afvalbakken en heeft het een speciale lijn voor dieren.


Wasmand chroom groot Ø cm. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Wanneer je de was hebt gestreken en het weer in de kast is verdwenen vouw je de wasmand in, zodat hij geen ruimte in beslag neemt. Waszak uitvouwbaar 33xcmWanneer je deze waszak gebruikt, blijft jouw.


Denk aan speelgoed en dekens. Deze mand in grijze rotan is de sfeermaker in elke woonkamer. Grote mand met deksel gemaakt van rolletjes krantenpapier. Met een groot gezin is er erg veel was. Lees hoe ik de was overzichtelijk kan houden en sorteer in de wasmand.


Kies jouw favoriete wasmand , selecteer op kleur, formaat of op merk. We hebben ook een groot aanbod Curver wasmanden. Wat voor wasmand je ook zoekt, je vindt ‘m online bij Xenos.


Van kleine stoffen wasmand tot grote heupwasmand. Ook in materiaal is er wat te kiezen. Ga je voor een RVS wasmand ? Of is een stoffen waszak juist meer wat je zoekt? Het design moet naast mooi ook praktisch zijn.


Maar kies je voor een dubbele wasmand , heupwasmand of een wasmand met deksel? Bij veel wasmanden geldt: voor 22. Brabantia wasmand of Curver wasmand voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts