maandag 30 april 2018

Gladde muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Muurverf tegen de laagste prijzen. Voor wanden en plafonds in vochtige ruimten zoals o. Een muur glad maken kan iedereen.


Met het stappenplan van Karwei kan je in een dag je eigen muur of plafond strak maken. Lees hoe je de juiste materialen kiest, welke gereedschappen nodig zijn en wat je moet doen om een muur glad te maken.

Strijk met de strijker eerst het onderste deel van de muur (ongeveer tot 1cm) van beneden naar boven in verticale banen glad. Houd de strijker altijd onder een kleine hoek met het handvat zo dicht mogelijk langs de muur. Zet hierbij zo min mogelijk kracht. Strijk vervolgens het totale oppervlak glad van boven naar beneden. Een gladde ondergrond kan goed bewerkt worden met een korte vacht, een ruwere ondergrond met een langere vacht.


Naast het feit dat deze muurverfroller geschikt voor alle soorten muurverf of latex kun je hier ook prima voorstrijk, impregneer, houtbeits mee aanbrengen. Tips schilderen van gladde oppervlakten. In de moderne woonomgeving zijn de laatste jaren heel wat gladde materialen toegepast.

Toch komt het voor dat deze ondergronden overgeschilderd moeten worden. Om te zien of voorstrijk nodig is (dus alleen voor eventueel zuigende werking?wat ik niet vermoedt trouwens) Kun je de muur toch even met een plantenspuit iets bevochtigen en als het gewoon naar beneden loopt en droog te deppen is zal voorstrijk niet nodig zijn? Of is het beter om zowieso voorstrijk te gebruiken ivm het hechten van de muurverf ? Latex of muurverf voor gladde muren Latex of muurverf heeft een zeer beperkt vullend vermogen. Dit houdt in dat de muur mooi glad moet zijn om een strak resultaat te behalen, de verf verhult oneffenheden niet of nauwelijks. Kuiltjes, barstjes en oneffenheden zul je eerst moeten plamuren (of stuken).


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Nieuwbouwhuizen worden vaak opgeleverd met glad gestuukte muren. Om deze gladde ondergrond te behouden, heeft Histor een speciale witte matte muurverf ontwikkeld die heel gemakkelijk aan te brengen is: Histor UltraGlad.


Je kunt een pas gestuukte muur niet zomaar direct met muurverf behandelen. De Meesterhand muurverfroller voor verven met hogere viscositeit en een strak afwerkresultaat. De laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.


Watergedragen, schrobvaste, gladde muurverf voor vochtige ruimten. Voor strak gladde afwerking van muurverf. Deze muurverfroller is geschikt voor het afwerken van gladde ondergronden zoals glad stucwerk, houten platen, gipsplaat en reeds geschilderde fijne ondergronden. Maar ook de kern is belangrijk, deze zorgt er nl.


Let daarnaast op de mogelijkheden tot afwasbare muurverf die je makkelijk schoonmaakt of zelfs vuilafstotende verf zoals de horeca en ziekenhuizen daar gebruik van maken.

In grijs, wit en andere kleuren. Bekijk de witte muurverf voor binnen en de grijze muurverf binnen waar je naar op zoek bent. Een keukenmuur hoeft niet glad te zijn voor het toepassen van afwasbare muurverf. Echter is een gladde muur iets makkelijker schoon te maken.


De afwasbare muurverf zorgt ervoor dat het vuil niet hecht aan de verf en dat vlekken niet intrekken, maar kan helaas niet voorkomen dat restjes achterblijven in onregelmatige structuur. Deze Perfection muurverfroller teflon is geschikt voor muurverf op gladde oppervlakken. Door optimale verfopname zorgt deze 25cm brede muurverfroller voor tijdswinst en tegelijk een professioneel eindresultaat. Hoe zorg je ervoor dat je een muur met structuur zo schildert, dat ook de poriën goed ingekleurd zijn met verf?


Wij laten het zien in een handige instructievideo met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts