dinsdag 3 april 2018

Salontafel trendy

Salontafel trendy

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Een prachtig vormgegeven trendy salontafel met een driehoekig blad met mooie afgeronde hoeken. Hierdoor komt de tafel heel organisch over en staat deze ook perfect in een moderne woonkamer met organische vormen.


Deze tafel is uitgevoerd met een onder plank. Onder het bovenblad zitten totaal lades, aan beide kanten 2. Dit is een eigentijds programma met strakke lijnen. Het rough mango houten blad gecombineerd met het fraaie frame en de gave details maken Solid tot een functioneel pronkstuk. Deze salontafel van een pallet is net even wat anders. Wij worden enthousiast om te zien dat dit ook in prachtige trendy en design meubelen.


Deze betonnen salontafel is daardoor zeer goed bestand tegen vlekken. Hierdoor wijkt de levertijd af van de rest van de salontafels in onze shop. Onze Nederlandse fabrikant gaat na de bestelling deze trendy salontafel van beton voor u maken. Een industriële salontafel op maat biedt meer voordelen dan een standaard salontafel.


Salontafel trendy

Salontafel kopen voor uw tuin, terras of balkon? Met een salontafel die is afgestemd op uw interieur en voldoet aan uw smaak, zult u meer plezier beleven. Zo kunt u deze salontafel beter afstemmen op uw industriële interieur. De salontafel als centrale blikvanger. En een klein tafeltje in het midden van de woonkamer is natuurlijk ook een stuk sfeervoller dan een lege plek.


Voor exclusieve unieke handgemaakte meubels is Trendmeubel de beste in zijn vak met een uitstekende service. U kunt bij ons terecht voor TV Meubels, eettafels. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Stel zelf uw droombank samen.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Buitenhof heeft een uitgebreid aanbod aan salontafels. Deze lades hebben aan de onderkant een gleuf waarmee je ze open kunt trekken. Laat de winkelstraat links liggen en bespaar tot op een stijlvol exemplaar van MADE. Ontdek ons design en laat je inspireren.


Maximale belasting van het tafelblad is kg. Welke salontafel past in uw interieur? Bij Eijerkamp vindt u diverse items voor elk interieur, van een glazen salontafel tot een landelijke salontafel , zo is er voor elke woonstijl een geschikt exemplaar te vinden. Ga je een nieuwe salontafel kopen? Maak dan een keuze uit ons gevarieerde en zeer complete aanbod.


Kies voor een salontafel met een massief uiterlijk voor een moderne en trendy look of ga juist voor een romantische of klassieke look. Trendy hoogglans salontafel op podium. Je kunt ook kiezen voor een salontafel die qua stijl overeenkomt met je eetkamertafel.


Een salontafel is een lage tafel die bij de zithoek wordt geplaatst. Veel mensen vinden dit een lastig meubel om uit te zoeken. Gelukkig heeft Pronto Wonen een ruim assortiment salontafels in verschillende stijlen. Zo vind je er altijd een die past bij jouw interieur!


Wij hebben verschillende houten salontafels in ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts