woensdag 18 april 2018

Billy boekenkast ideeen

Boekenkasten online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Coolblue: Alles voor een glimlach.

Specialistisch advies nodig? Bekijk het bord billy boekenkast ideeen van patriciawassen op Pinterest. De Billy boekenkast van Ikea kun je ook met deuren kopen, dat geeft weer een geheel andere look aan de kast.


Ik vind het prachtig hoe het servies in bovenstaande kasten zo goed uitkomt. Hieronder zie je een voorbeeld van het lage boekenkastje van Ikea. Gelukkig zijn er ook nog heel wat andere opties om een leuke boekenkast te maken. Je kunt hem helemaal DIY-en, maar het is ook prima om met een bestaande boekenkast iets leuks te doen. Zelfs van de Billy kun je een prachtige, originele boekenkast maken als je het goed aanpakt.


Deze leuke boekenkast ideeën willen we je niet onthouden! En dat is eigenlijk best wel jammer! Gelukkig is het nooit te laat om het tij te keren en komen wij met inspirerende boekenkast ideeën die jij vast wel in huis toe kunt gaan passen. Voor een boekenkast kun je natuurlijk naar de plaatselijke meubelboulevard rijden.


Maar als je van een beetje klussen houdt is het veel leuker om hem gewoon zelf te maken. Verschillende wandmaterialen vereisen verschillende soorten wandbeslag. Gebruik beslag dat geschikt is voor het materiaal van de wan wordt apart verkocht.

Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek ons unieke assortiment boekenkasten. Vandaag bestel morgen in huis!


Zelf heb ik ook zo’n enorme billy boekenkast , volledig wit met zeer toffe industrial lampen die op mijn boeken schijnen. Maak van jouw huis jouw thuis. Heb je graag een boekenkast in combinatie met leuke mandjes of deurtjes en schuifjes?


Display Billy Bookcases - Ways to Make the Furniture in Your Rental Look More BuiltIn. Home Decorating Ideas Living Room How To Display Artwork Without Putting Holes In Your. April and May laten zien hoe je aan deze kast een creatieve draai geeft. Building a really tall shelving system out of Billy bookcases is possible.


Add glass doors and this plain bookcase would become a nice display stand. BTW, there are plenty of other cool IKEA shoe storage hacks out there. IKEA Billy bookcase is a simple unit with enough storage for a limited space or a foundation for a larger storage solution. Deze boekenkast heeft een bovendeel waardoor je de beschikbare wandruimte optimaal benut.


Uitstekend te completeren met deuren in verschillende kleuren en uitvoeringen. De boekenkast annex speelplek op de foto is opgetrokken uit cellenbeton en kaasplanken. Of maak een letterbakkast om je boeken in te bewaren. Wat dacht je van een hippe kubuskast? Die kun je dus zelf maken.


Met een stuk of wat kubussen kun je alle kanten op. De hoogte in bijvoorbeeld. Voor je het weet heb je een opberger van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts