dinsdag 17 april 2018

Luxaflex elektrische bediening

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Elektrische of handmatige bediening ? Er zijn talrijke manieren waarop u uw shades eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis.

Met dit systeem kunt u niet alleen uw raambekleding bedienen via een afstandsbediening, maar ook via een app op uw telefoon of tablet. Hoe fijn is het om op afstand de lichtinval in je woonruimte te regelen. Er zit altijd een perfecte optie bij voor je huis. Een design klassieker die licht en privacy regelt? Vele opties voor uw jaloezie: hout, aluminium,.


Ook verkrijgbaar met afstandbediening. Bedien uw zonwering volautomatisch, aan de hand van de actuele weersomstandigheden. Bij zon gaat het zonnescherm vanzelf uit!


En bij teveel wind trekt het zich automatisch in.

Een groot aantal binnenzonweringen van de merken Verosol, Luxaflex en Bece zijn verkrijgbaar met een gemotoriseerde bediening. Eén druk op de knop en uw binnenzonwering gaat omhoog of omlaag. Met de afstandsbediening in uw hand regelt u zo een perfect binnenklimaat en een prettige sfeer in huis.


Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Jaloezieën van alle merken op beslist. Handmatige of elektrische bediening ? Om uw raamdecoratie soepel en moeiteloos te bedienen zijn er vele opties.


Er is altijd wel een manier te bedenken die het beste bij u past. Ook elektrische bediening van de rolgordijnen behoort tot de mogelijkheden! Duw de veerklem opzij indien u de jaloezie wilt optrekken. Zo bedien je de raamdecoratie eenvoudig met één druk op de knop!


Dit maakt koorden geheel overbodig. De motor wordt aangedreven met een sterke batterij die bij normaal gebruik ca. De oplaadbare accumotor is onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak. Bij de ontwikkeling van onze Rolgordijnen zijn comfort en veiligheid bepalend bij de keuze van de bediening.


Een sierlijke kettingbediening, of wellicht is een stangbediening de juiste keuze. Denkt u ook eens aan bediening d.

De eerste mogelijkheid is een elektrische bediening , ook wel PowerView Moterisation genoemd. Hiermee kunt u het product met één druk op een knop. Hierbij is het mogelijk om gepersonaliseerde scenes in te stellen, per product of voor alle woonruimtes tegelijk.


Dit nadat u alle gegevens zoals afmetingen, kleur, bediening etc. Productinformatie Luxaflex Duette Shades Door de unieke honingraatstructuur van Duette Shades van Luxaflex wordt een zacht, uniek product gemaakt wat ook nog eens erg energie efficiënt is. Houten jaloezieen worden steeds vaker voorzien van een elektrische motor.


Voordeel hiervan is dat het bedienen van de jaloezie vele malen eenvoudiger is. U kunt eenvoudiger één of meerdere jaloezieen verstellen. Zo kunt u inspelen op bijvoorbeeld de sfeer in huis of de invloed van de zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts