maandag 23 april 2018

Behang mint

Behang mint

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Ben je op zoek naar mint behang om jouw interieur helemaal af te maken? Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie mint behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Dit Little Dutch behang Sprinkles Mint voor de babykamer of kinderkamer is een ware eyecatcher. De zachte kleur groen met de streepjes straalt rust uit.


Dit trendy behang is gedrukt op vliesbehang en zal een pronkstuk zijn in de kinderkamer. Combineer het met het andere behang van Little Dutch in de kleur groen voor een vrolijk geheel. Fotobehang Mint 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Innocence boom behang mint. Room Seven behang slaapkamer behang voor badkamer behang walltastic behang woonkamer designer behang Eijffinger. Het patroon op het behang herhaalt zich na 2centimeter.


Behang mint

Het Cloud behang mint is van non-woven-kwaliteit, dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Behang Eijffinger behangen ESTAhome. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Behang mint

Barbara Home behang groen olijf, mint - Barbara Home behang groen olijf, mint Prachtig behang uit de Barbara Home collectie in een botanisch dessin. Eenvoudig aan te brengen met behanglijm. Het trendy behang is gedrukt op vliesbehang. Mooi te combineren met het Adventure behang uit de Little Dutch collectie. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Het voordeel van het behang van Ferm Living is dat het wordt gemaakt van WallSmart kwaliteit (non-woven). Dat maakt het zeer eenvoudig werken met dit behang.


Doordat je het behangplaksel direct aanbrengt op de muur, werkt het zeer gemakkelijk met het kwalitatieve en sterke behang van Ferm Living. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts