donderdag 26 april 2018

Betonverf 2 componenten

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zoek naar componenten lak op de nieuwe KensaQ. Verf Leverancier van Nederland! Betonverf componenten EPOXY tot KG blikken.


GAMMA vloerverf garage componenten grijs ,liter is een extra slijtvaste, zijdeglans - componenten vloer- en betoncoating.

De verpakking bevat tevens een vloerreinigingsmiddel. De verf is ideaal als duurzame afwerking van betonnen garagevloeren. Het product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is.


Meestal worde de Componenten betonverf geleverd op waterbasis, deze stinkt niet en is betand tegen chemicalien en vloeistoffen. Denk aan bedrijfsruimtes, openbare gebouwen, werkplaatsen, garages, winkels, wasstraten en expositieruimtes. Thuis gebruikt u deze verf vooral in keukens, badkamers en garages. Een nadeel van - componenten betonverf is dat u het niet zomaar over oude verflagen kan aanbrengen.


Bij componentenverf betaal je voor één maar krijg je twee potten verf.

Het eerste blik gebruik je als grondverf voor je betonvloer. Na het dekkend aanbrengen van deze grondverf, wacht je tot het goed gedroogd is. Daarna werk je de vloer af met het tweede blik verf. Et voila, een prachtig resultaat! Er zijn veel verschillende mogelijkheden om de vloer te verven met betonverf.


Daarom raden we u aan om altijd. Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1- component betonverf , terwijl je binnen de keuze hebt uit 1- component of - componenten. Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik. Bijvoorbeeld voor een garagevloer waar de auto op komt te staan of in een werkplaats waar zware machines op staan.


Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! GAMMA betonverf beige ,liter ( ) 39. Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating.


Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings. Wil jij online componentenverf kopen?


Deze betonverf is zeer geschikt voor het verven van vloeren die zwaar belast worden, maar ook voor badkamers en keukens.

Tevens kunt u gietvloeren met deze coating verven. Kenmerken: vloeistofdicht, chemisch resistent, niet vergelen krasvast. Een slijtvaste betonverf Na uitharding heeft u een vloer die slijt en kras vast is en zeer goed bestand tegen klimaatinvloeden, water en chemische bestandsdelen.


Andere voordelen zijn dat er doorgaans meer vaste bestanddelen in zitten waardoor uw componenten vloercoating meteen wat dikker is opgebracht. Dan is het verstandiger om gebruik te maken van een 1- component parketlak. Uiteraard hebben we de beiden in ons assortiment en kunnen we je daar bovendien goed over adviseren. Beste parketlak: of componenten.


Keuze voor - of component coating. De keuze voor een - of component coating is afhankelijk van de ondergrond en uw persoonlijke keuze. Om de keuze iets gemakkelijker te maken kunt u het volgende in gedachten houden: Een stelregel is dat eencomponentencoating wel over tweecomponentencoating kan, maar andersom niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts