vrijdag 13 april 2018

Gebaksbordjes blauw

Bestel hier de mooiste Blauwe gebaksbordjes. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


De nieuwste gebaksbordjes.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Wij Bieden Voor Elke Smaak Een Design! Eventuele verzendkosten zijn voor koper. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Gratis retourneren dagen. Met de pasteltinten en het kleurrijke design is het roze gebaksbordje een vrolijke toevoeging aan ieder servies. Gebaksbordjes in de blauw witte strepen van.


Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat.

De Iittala Teema gebaksbordje in het rood is eenvoudig te combineren met diverse. Dan zit je goed bij Blokker. Deze laatste is bekend om de gebaksbordjes wit, gemaakt uit fine porselein van de beste kwaliteit. Zo hebben we gedessineerde gebaksbordjes of neutraal effen bordjes en ook de alom bekende Boerenbont serie. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit.


Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies, gemaakt van aardewerk. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Uiteraard is de kleur exact de zelfde als de kop en schotels van Walkure die wij aanbieden. Het gebaksbordje uit de Blondelicious collectie van Blond Amsterdam brengt je terug naar de jaren ’50!


Arzberg Tric gebaksbordje 18cm - blauw. Gestempeld Jäger hotelporselein Diameter 16. Wij hebben voor elk feestje een thema en versiering. U shopt voordelig en snel bij J-style-deco. Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden.


Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. De voelbare strepen maakten dit serviesgoed wereldberoemd. Set van twee gebaksbordjes van de prachtige Emma-serie van Stelton in mooi strak design in tone-in-tone kleuren.

Deze borden van aardewerk in twee rustige blauwtinten zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld voor ontbijt, gebak, dessert, hapjes of een voorgerecht. Dit pastel blauwe Papieren Bordje, voor al het lekkers kan natuurlijk niet ontbreken op jouw feest.


Met deze mooie handgemaakte gebaksbordjes wil je elke dag wel een stukje taart eten. Zo kun je jouw eigen gebakken lekkernijen op een stijlvolle manier serveren aan de gasten. Bij Xenos hebben we verschillende soorten bordjes in het assortiment. Ga jij voor een strak wit vierkant gebaksbord?


Of kies je er eentje met meer kleur? Bekijk de categorie wegwerpservies op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Bij een piekfijn gedekte tafel hoort mooi servies.


Op zoek naar een serviesset of juist een speelse mix van verschillend servies, shop het allemaal bij fonQ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts