dinsdag 3 april 2018

Monumentengroen

Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor het schilderen van monumentale gebouwen, het is een historische donkergroene verfkleur die in het verleden veel werd gebruikt. De weergegeven kleur kan afwijken van het origineel.


De verf kleur grachtengroen is een veel gezochte kleur. Monumentengroen wordt vaak in combinatie met crème wit geschilderd.

Gemakkelijk verwerkbaar door de goede vulling en uitstekende vloeiing. Bekijk alles met monumentengroen ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen.


Maar ook andere bekende Oud Hollandse, historische of monumentale kleuren verf worden veel toegepast om grachtenpanden en woonhuizen een authentieke uitstraling te geven, of geheel aan te passen aan de persoonlijke voorkeur. De kleur is verkrijgbaar in iedere verf bij Onlineverf. Zoek producten in deze kleur.

Coördinerende kleurensectie. Met Flexa Strak in de lak Hoogglans Terpentinebasis ben je sneller klaar dan je denkt. Overigens is de ombouw mede bepalend voor de kleurindruk: een deur die in bijvoorbeeld monumentengroen is geschilderd N0. Heeft u een vraag over Grachtengroen Q0. Stel uw vraag dan via ons contactformulier.


Flexa Professional buitenlak hoogglans monumentengroen dekkend 7ml is een kwalitatief hoogwaardige lak voor al je houtwerk buiten. Het is grondverf en aflak ineen en is zeer geschikt om direct over kaal hout of over bestaande verflagen toe te passen. Je kunt dus eenvoudig met één product zowel gronden als aflakken. De buitenlak is vochtreguleren geeft een goede bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen.


Deze panelen bestaan uit 1 gerecyclede kunststof en geven een houtgetrouwe uitstraling van jouw woning, gevel of recreatiewoning. SIKKENS Buitenlak zijdeglans monumentengroen 7ml. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Verfraai en verlevendig de houtstructuur van je tuinhout met Tenco tuinbeits in monumentengroen. Het is een dekkende en goed beschermende buitenbeits.


Deze beits laat zich eenvoudig verwerken en onderhouden, is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur.

FLEXA Strak in de lak hoogglans monumentengroen 7ml. Deze kleuren wordt vaak gebruikt voor het schilderen van monumentale gebouwen, monumentengroen wordt vaak in combinatie met creme wit geschilderd. Keralit beschermt dakranden en gootafwerkingen jaar in, jaar uit tegen weer en wind.


Door de blinde bevestiging behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. De dakrandpanelen worden geleverd met vele accessoires waardoor een hoog niveau van afwerking mogelijk is. Sikkens Rijtuigengroen – L2. Cronosil SB Aflak Hoogglans 2. Er zijn kleuren waarvoor één pigment gebruikt wordt, maar kleuren kunnen ook gemaakt worden met behulp van meerdere pigmenten.


Voor deze kleur is een aantal synoniemen in omloop: grachtengroen, monumentengroen of rijtuiggroen. Cova-, Hornschuch- en Renolitkleuren. Een daarvan is standgroen. In de onderstaande tabel staan de kleuren vermeld die per product per kleur in Cova-, Hornschuch- en Renolitkleuren verkrijgbaar. Hierdoor kan de kleurintensiteit niet meer verloren gaan onder invloeden van buitenaf.


Op zoek naar de juiste verfkleuren? Wijzonol inspireert met verrassende combinaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts