woensdag 11 april 2018

Landelijk interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Alle stijlen meubels op beslist.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? In een landelijk interieur kom je helemaal tot rust en kan je heerlijk cocoonen in een sfeervolle omgeving.

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kan je heel wat richtingen uit met een landelijke inrichting. Sommigen houden het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur. Dé woonwinkel voor een sfeervol landelijk interieur. Een landelijk interieur is voor veel mensen de perfecte manier om te genieten van een huis vol sfeer.


Een huis waar tegelijkertijd gelééfd mag worden. Een stoere landelijke bank, niet al te strakke tafel en comfortabele stoelen worden al gauw de favoriete plekken voor het eigen gezin. Zo staan in een woning met landelijk interieur vaak houten tafels zoals bijvoorbeeld een boomstamtafel.

Bij accessoires kun je denken aan een grote houten fruitschaal of een grote houten bak met planten erin. Ook een houten kruk, zoals op bovenstaande foto te zien is, wordt vaak gebruikt bij een landelijk interieur. De landelijke interieur stijl brengt de rust en sfeer van het platteland terug in jou woonkamer. Het heet ook wel een rustieke interieur stijl.


In een landelijke woonkamer is het van belang dat je de juiste materialen, kleuren en meubels gebruikt om een duidelijke landelijke sfeer te creëren. Landelijk wonen vs landelijk interieur. De natuur is ook een grote inspiratiebron voor diegene die van een landelijk interieur houden. Je kunt er zelfs de mooiste accessoires vinden die perfect passen in een landelijke sfeer. Maak gebruik van houtsoorten, stenen of vondsten uit de natuur om die warme sfeer op te roepen.


Het is nog altijd een hardnekkig vooroordeel dat landelijke woningen vooral grijs en beige moeten zijn. In het verleden hebben we al meermaals bewezen dat dat allerminst zo is. Om dat te bewijzen, doken we in ons archief. We zochten en vonden tien inspirerende voorbeelden van kleur in een landelijk interieur.


Onderstaande landelijk interieur tips zijn geinspireerd op het landelijk wonen, met het landelijk interieur van het platteland als inspiratiebron. Bij landelijk wonen staat het uitstralen van rust als middelpunt bij het inrichten van het interieur en worden de stress en spanningen van de grote stad zo veel mogelijk buiten wege gelaten.

Van alle landelijke woonwinkels in Gelderland vindt u bij WoonTheater meubels van over de hele wereld. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Bereik een landelijke sfeer met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muur en houten shutters voor het raam.


Zeker in onze huidige tijd waarin alles snel en gehaast lijkt te moeten gaan is er een enorme hang naar een landelijk interieur. De sfeer van landelijk wonen. Wie een landelijk interieur wilt zal de rust, sfeer en stijl van het platteland willen ervaren. Belangrijk is hierbij te letten op de juiste kleuren en materialen.


Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De ontspannen sfeer is vooral te danken aan de eenvoudige vormgeving van de meubelen die gemaakt werden vanuit praktisch oogpunt en met een minimum aan middelen. Deze basisregels gelden ook voor de verdere inrichting van de kamer.


Veel mensen dromen van landelijk wonen. En dan heb ik het niet zozeer over een woning die ingericht is met een landelijk interieur. Vaak gaat het om vrijstaande woningen of woonboerderijen, omringd door een mooie groene natuurlijke landschap. Hierdoor zijn wij een van de meest volledige landelijke en industriele woonwinkels van heel Nederland zijn! Ga nu ook landelijk en stoer wonen, en laat je adviseren!


U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen. Kijk gerust eens in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts