donderdag 5 april 2018

Fotolijst barok

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle merken fotolijst barok.

Specialistisch advies nodig? In onze webshop vindt u niet alleen de meest stijlvolle baroklijsten, maar ook antieke fotolijsten en zilveren en gouden fotolijsten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over één van onze producten. Wij helpen u graag verder met het vinden van een barok fotolijst die geschikt is voor het inlijsten van uw herinneringen. Houten fotolijst Barok in de kleur Antraciet.


Prachtige houten fotolijst geschikt voor zowel een klassiek als modern interieur. De houten lijsten van het type Barok staan voor luxe.

Ze zijn voorzien van een hoogwaardige passe-partout. Materiaal: kunststof met glas. Bekijk alles met fotolijst barok ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen. Dat is mogelijk doordat er voor dit artikel gebruik is gemaakt van glas dat speciaal gewassen en geslepen is.


Hierdoor is de glasplaat zeer helder voor de beste presentatie. Fotolijst Barok , is weer helemaal in! Op het moment is een combinatie tussen barok en modern heel populair. Dit is dan ook de reden dat wij diverse fotolijsten verkopen met een barok stijl.


Zo hebben wij de keuze uit diverse kleuren die helemaal passen bij dit type fotolijsten. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Een klassieke witte houten fotolijst dat past in elk type woning. Kies uit 1producten vanaf € 10.


Onze houten fotolijsten van het type Barok staan voor exclusiviteit. Doordat deze fotolijst voorzien is van een zeer mooi motief straalt deze lijst exclusiviteit uit. Tevens is deze fotolijst voorzien van een hoogwaardige passepartout om het geheel af te maken.


Dat kan met deze lijst door de foto aan de muur te hangen of door deze neer te zetten. Aan de achterkant is er dan ook een steun gemonteerd waarmee je het lijstje kunt neerzetten. Je hebt met dit artikel eenvoudig de mogelijkheid om een afbeelding van bij centimeter overal in huis neer te zetten of aan de wand op te hangen. In onze categorie decoratieve fotolijsten kun je terecht voor de leukste fotolijstjes en grote fotolijsten voor net dat beetje extra sfeer in huis.


Zo vind je in deze categorie bijvoorbeeld vintage fotolijsten , die de sfeer van vroeger opnieuw tot leven brengen. Of landelijke fotolijsten die naadloos aansluiten bij je landelijke interieur. Elke lijst die wij leveren is gegarandeerd van goede kwaliteit, dit omdat we iedere lijst in onze lijstenmakerij zelf voor u op ambachtelijke wijze op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts