woensdag 11 april 2018

Barok spiegel goud

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Sfeervolle spiegels in de klassieke kleuren goud , antiek goud , geel goud of rijk goud , bestel online en uw gouden spiegel wordt gratis thuisbezorgd! Het aanbod is zeer bree ruim 10. De ruime keuze in vele kleuren, formaten, vormen en stijlen zorgt ervoor dat u hier gegarandeerd een spiegel naar wens zult vinden.


Een mooie barok of moderne spiegel in uw woonkamer, hal, slaapkamer, badkamer of toilet. Tegenwoordig kan er in iedere ruimte een mooie spiegel hangen.

Kiest u voor de kleur goud dan kiest u voor een warme kleur. Goud staat mooi bij warme tinten, dus als u een warme muurtint heeft dan is goud altijd goed. Dan zal de spiegel Denzel wellicht een optie kunnen zijn. De prijs kwaliteit verhouding is uniek!


Deze unieke barok spiegel heeft een prachtig gedetailleerd frame met ingewikkelde details. De elegante spiegel straalt stijl uit en biedt een luxe uitstraling aan uw huis. Het spiegelglas reflecteert het licht en maakt het ideaal voor donkere woonruimtes. Indien strategisch gepositioneer zou deze spiegel ook de illusie creëren van meer ruimte.


Barok goud spiegel Antibes x 1cm. Ook grote barok spiegels tot meter en op maat gemaakt. Twee kleurige stoere barok spiegel zwart- goud. Deze unieke zwart gouden spiegel heeft een stoere uitstraling en is veelzijdig waarmee de spiegel zowel verticaal als horizontaal aan uw muur kan worden opgehangen.


De spiegellijst is met de hand gekleurd in twee kleuren, het strakke gedeelte van de lijst is mooi diep zwart. Soms zitten er zelfs blad of bloemmotieven verwerkt in de spiegellijst. Spiegelglas is facet geslepen, lijst van hout.


Kies uit producten vanaf € 95.

Mooie industriële spiegel goud bij Sfeer. Altijd de nieuwste trends. Grote voorraad industriële meubelen! Hierdoor ben je verzekerd van een ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand product.


Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Prachtige klassieke barok spiegel met geslepen facet uit de topcollectie van Usi Maison. Verkrijgbaar in kleuren: goud , zilver, wit en zwart.


Onderstaande formaten zijn de buitenmaten van de spiegel. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. De prachtige gouden barok spiegels zijn extravagant en klassiek. Een eyecatcher voor je woon-, werk- of badkamer. En uiteraard kunnen wij jouw gouden barok spiegel volledig op maat leveren!


De gouden barok spiegels zijn speciaal gemaakt in het land van de brocante, namelijk Italie. Gouden barok spiegels in Italie gemaakt. Ook de spiegels hebben veel ornamenten en details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts