vrijdag 27 april 2018

Behang met glans

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Vliesbehang breng je gemakkelijk aan en is ook gemakkelijk te verwijderen, zonder daar een behangtafel of afstomer bij nodig te hebben.


Op een rol zit meter en is 1centimeter breed. Dit vliesbehang past perfect in een industrieel interieur.

En geeft de muren in je slaap- of woonkamer een verweerde uitstraling, Door te werken met een metallic goud glans krijgt het mintgroen behang Casadeco Nuances zijn unieke uitstraling. Het zandkleurige behang heeft een subtiele glans en geeft een spannend effect aan de muur. Doordat dit behang dubbel zo breed is als ons standaard vliesbehang gaat het ook nog eens extra snel. Het gebroken witte behang heeft een subtiele glans en geeft een spannend effect aan de muur. Het is goed te combineren met andere kleuren.


Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig!

Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. U krijgt direct een bevestiging. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Metallic behang geeft een chique touch aan je interieur. Daarbij laat het de ruimte groter lijken: het zou hetzelfde effect hebben als een spiegel of een lichte muur. Vinyl met glans ineen bijna niet te vangen kleur. Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Verbind de ruimte met de kleuren uit het behang te gebruiken.


En juist door de veel contrasterende patronen en materialen te gebruiken zijn er spannende combinaties te maken. Werk met kussens , plaids en glaswerk om de reflectie van het licht te vangen en een glans in u interieur te brengen. Voor dit behang Dots vertaalde Arte quasi letterlijk het ontwerp van Le Corbusier naar deze tijd. Ze gebruikte echter innovatieve printtechnieken en een inkt met reliëf, die verschijnt en verdwijnt onder specifieke belichtingscondities.


Op het papier werden kleine puntjes aangebracht met gekleurde en glanzende inkt. Keuken behang met glitter. Wellicht heeft u hier nog niet over nagedacht, maar met behang kunt u een hoop meer bereiken.

Diverse kleuren, patronen en structuur kunt u eenvoudig en snel aanbrengen. Glitter behang is voor in vrijwel iedere ruimte geschikt om te gebruiken. Hieronder vindt u een ruim assortiment met diverse soorten en kleuren welke u eenvoudig kunt bestellen.


Beige behang met glansje , prijs €25. Met dit behang van kunstvezel blaas je jouw huis even veel nieuw leven in als een volledige muur met vinylbehang. Glasvezelbehang of behang van kunstvezel? Naast het behang van vinyl kun je kiezen voor glasvezelbehang. Deze behangsoort is een geweven variant die net zoals normaal behang beschilderd kan worden en dus in elke kamer naar wens.


Daarom zijn webshop en winkel mateloos populair onder interieurspecialisten en particulieren uit binnen- én buitenland. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. Groot aanbod Beton behang van onder andere BN Wallcoverings, Rasch en Dutch Exposed.


U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Beton behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Bekijk ons aanbod Beton behang in alle soorten, kleuren en maten. Handbedrukt ZEER exclusief behang.


Fantasierijk behang met een regen van stipjes. Luxe behang met een prachtige glans. Rollen van meter en breedte van centimeter.


Leverbaar in de volgende standaard kleuren: Champagne, Gebroken Wit, Zilver, Blueberry en Brons. Afname vanaf rollen (de gegeven prijs is gebaseerd op rollen)! Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past.


Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts