vrijdag 6 april 2018

Artifort mare romance

Bekijk ze in onze webshop of bezoek de showroom. Kom eens langs in onze showroom. Bestel online of kom langs! Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest.


Nú moderne bankstellen van stof!

De basis van de Mare bestaat uit een 2. Net zo strak in haar ontwerp als de Mare , maar met als extra romantisch detail de losse kussens. Door de typerende toepassing van de pootconstructie is de Mare Romance behalve als wandopstelling ook goed vrij in de ruimte te plaatsen. The Mare is also available with fixed cushions.


The basic Mare design consists of a 2. De losse kussens van de Mare Romance geven deze bank iets nonchalants. Duidelijk herkenbaar als familie van de Mare , met een geheel eigen uitstraling.

In tegenstelling tot Mare , heeft Mare Romance losse rugkussens die desgewenst gecapittoneerd kunnen worden met stoffen, houten of RVS knopen. Verder kun je voor een duo stoffering kiezen, waarbij de romp en de rugkussens verschillend worden gestoffeerd. Deze bank is leverbaar in vele opstellingen en u heeft de keuze uit een groot assortiment stoffen en leersoorten.


Een design van de gerenommeerde Nederlandse ontwerper René Holten. Kenmerkend aan de Mare zijn de inkeping in het midden van de zitting en de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Met een romantische touch. Een moderne bank met de mogelijkheid tot een klassiek tintje.


Leverbaar in diverse uitvoeringen. Ontwerp van de Nederlandse ontwerper René Holten. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Artifort More Mare hoekbank De naam zegt het al, More Mare is de uitbreiding op de stijlvolle bank van René Holten, de Mare. Bank Mare van Artifort maakt deel uit van de Mare -familie. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom ! Dat maakt dat deze bank zowel in een moderne als klassieke omgeving zijn weg wel zal vinden.


Mare beschikt over robuuste flanken en een slanke pootconstructie die helemaal doorloopt tot in de romp.

Ook is de Mare bank leverbaar met losse rugkussens. Deze bank heeft een strakke sobere vormgeving zoals vele Artifort meubelen. De slanke pootconstructie geeft een extra accent aan de bank. De comfortabele designbank heeft halverwege een karakteristieke inkeping. Artifort Mare bank is ook leverbaar als fauteuil, loveseat en hoekbank.


De bank is in diverse varianten verkrijgbaar: als 2-zits, 5-zits en 3-zits bank met smalle of brede armleuningen, maar ook als loveseat en fauteuil. Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, 5-zits bank Mare Romance in uitvoering stof Modal Point, met gecapitonneerd kussen met RVS knopen. Laat u verrassen door de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken.


Ruim 1jaar ervaring in design en interieuradvies! This Pin was discovered by Nancy. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Mare is in vele varianten verkrijgbaar: poef, fauteuil, loveseat, 2-zits, 2. En dan is er ook nog de uitbreiding More Mare die ongekende mogelijkheden biedt. Er is ook een passende salontafel, Mare T. En een iets nonchalantere variant, Mare Romance. Daarnaast is het mooie slede onderstel een extra uniek kenmerk aan deze bank, deze zijn leverbaar in meerdere poedercoating kleuren binnen de.


Daarnaast zijn er opties voor de hoogte van de bank, en kun je kiezen uit meerdere zijpanden (armleuningen). De 5-zits bank Mare in uitvoering stof Amdal 180. Een prachtbank voor een subtiele prijs.


Kom hem bekijken in de Gilsing Wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts