donderdag 7 december 2017

Folie raam

Bekijk de voordelen van Raamfolie! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies.

Bestel bij dé Raamfolie Specialist! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. De achterkant heeft dus een plaklaag. Dat heeft als nadeel, dat je de folie moeilijker weer van je raam krijgt en dan niet nog een keer kan.


Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier!

Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie. Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken.


Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Van praktisch alle raamfolies hebben wij een foto gemaakt, met de folie tegen het raam. En helemaal link op de bovenste rij, ziet u twee ramen in de foto.


Op het linker raam ziet u een full colour sticker op het raam aan de buitenkant. Op het rechter raam ziet u een geheel geblindeerde ruit met raamfolie aan de binnenkant en plakletters (gewone folie , plakfolie) aan de buitenkant. Goedkoopste van Nederland! Je hebt dus geen lijm nodig en je kunt de folie dus verwijderen zonder de ruit te beschadigen.


Maak voordat je de folie aanbrengt het raam goed schoon, knip of snijd de folie op maat, maak het raam vochtig met bijvoorbeeld een plantenspuit en breng de folie aan, veeg eventuele luchtbelletjes weg met een doek en klaar! De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging.


Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker.

Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Plak de folie op een raam , kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin.


Deze folie is daarom permanent. Sunblock glasfolie heeft een garantie tot maarliefst jaar! Dit is de goedkoopste raamfolie die je in Nederland zult vinden! In ons assortiment vind je allerlei verschillend soorten raamfolie, zoals bijvoorbeeld: statische raamfolie en zonwerende folie. Onze raamfolie is gemakkelijk op uw raam te vestigen omdat dit allemaal zelfklevende (statische) raamfolie is.


Hierdoor heeft u rondom uw raamfolie (glasfolie) 5mm speelruimte en komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. Zo is de raamfolie makkelijk te monteren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons e-mailen.


Zie de contactpagina rechtsboven op deze. Er zijn diverse redenen om raamfolie te kopen en er zijn dan ook diverse typen plakfolie voor het raam beschikbaar. Het ligt er maar net aan wat uw wensen zijn. U heeft de keuze uit onder meer de volgende soorten folie voor uw raaMet spiegelende, zonwerende folie kunt u tot wel aan zonnewarmte weren. Anti-inbraak folie wordt aan de binnenkant van de ruit aangebracht en zorgt ervoor dat het kapot slaan van het glas sterk wordt vertraagd.


Wanneer er van buitenaf op de ruit wordt geslagen, zorgt deze sterke folie ervoor dat de glasscherven vast blijven zitten. De hoogste bescherming van uw ruiten geniet u van explosiewerende folie. Spiegelfolie raam is zeer eenvoudig aan te brengen. Inkijkwerende folie is eenvoudig aan te brengen op uw ramen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw ramen voorzien van deze uitstekende inkijkwerende folie.


Bij al onze raamfolie wordt een duidelijk plak instructie geleverd die u begeleid tijdens het plakken van uw inkijkwerende folie. Bespaar nu flink op uw kosten met zonwerende folie ! Wij bieden ook behangfolie voor de mooiste effecten voor uw interieur. Dit zijn privacy- folies met speciale eigenschappen, die ervoor zorgen dat het raam vanaf de buitenzijde weerspiegelt en voorbijgangers hierdoor niet naar binnen kunnen gluren.


Het mooiste van deze spiegelfolie is echter dat er van binnenuit wel doorkijk mogelijk blijft. Lastig voor jou is echter dat deze folies net zo duur of duurder zijn als een redelijke buitenzonwering zoals een screen (verticaal buiten vlak voor het raam te plaatsen tussen het kozijn. er zijn vrij aardige producten in deze hoe te vinden) of een uitklap luifel (kan al vrij goedkoop, zeker als je het zelf plaatst). Statische folie ‘plakt’ op het raam zonder lijm.


Makkelijk te verwijderen en weer opnieuw te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts