woensdag 27 december 2017

Eyelux zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. Wij weten dus waarover wij het hebben met betrekking tot producten en montage van alle type zonweringen , voor zowel binnen als voor buiten. Mooie vlakhangende zonwering voor je ramen. Houd de warmte buiten en blijf het zicht naar buiten behouden. Kom langs in onze showroom!


Kies voor stijlvolle serre zonwering van Eyelux.

Ga voor een mooie en effectieve oplossing. Eyelux heeft voor u de passende oplossing en levert een groot scala aan zonweringen , afgestemd op uw in- en exterieur. Modern, functioneel, gebruiksvriendelijk en kwalitatieve perfectie zorgen voor een fraaie uitstraling, een aangename sfeer en meerwaarde aan uw huis. Eyelux biedt naast binnen- en buitenzonwering ook insectenhorren aan. Met jaar ervaring, dé zonweringspecialist.


Producten: Knikarm schermen, Screens, Rolhordeuren, Markiezen. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Solide knikarmschermen van topkwaliteit.


Laat de zon binnen wanneer jij dat wilt.

Mooi design en een meerwaarde van je huis. Naast weren van zonlicht, zorgen luifels er ook voor dat ramen kunnen knipogen naar aanlokkelijke overburen. De screen is een vlakhangende zonwering die aan de buitenzijde langs het raam zakt.


Houdt u er rekening mee dat de ramen niet naar buiten open gaan. Schuiframen of ramen die naar binnen open gaan zijn hiervoor wel geschikt. Afhankelijk van de grootte van de ramen en de hoogte van monteren kunnen verschillende screens worden toegepast. Bent u op zoek naar zonwering , raamdecoratie of horren?


En dat allemaal met onze persoonlijke service en passie voor het vak. De meest volledige site met ruim 66. Schrijf u direct in en claim uw bedrijf. Horrenspecialist uit Voorschoten. BD Line maakt gebruik van cookies.


Deze rolluiken worden gemaakt van dikker aluminium en hebben daardoor een extra sterke profielen. Een goed gekozen zonwering is zeer zeker een waardevermeerdering voor uw woning. Op al onze producten geven wij jaar volledige garantie. Onze eigen vaste monteurs zijn volledig VCA gecertificeer wat inhoudt dat zijn garant staan voor een professionele montage en afwerking van uw zonwering.


Naast zonwering bedrijven hebben wij nog meer gespecialiseerde bedrijfsgidsen die misschien. Geef onaangename felle zon en een te veel aan zonnewarmte geen kans om binnen te komen. Screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen en binnenzonwering, het zijn zo maar een aantal oplossingen om het zonlicht en de zonnewarmte te doseren.

Wij staan garant voor deskundighei service! Zonwering en zonneschermen. Een relatief klein bedrijf waardoor er altijd persoonlijk contact met de klant is, zo kunnen er duidelijke afspraken gemaakt worden.


Goede zonwering , lage kosten en een efficiënte aanpak tegen een scherpe prijs. Hét adres voor terrasschermen, screens, rolluiken, uitvalschermen en overkappingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts