vrijdag 1 december 2017

Curiosa en brocante

Aparte antiek, kunstvoorwerpen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Elke week wordt de webwinkel aangevuld met nieuwe aanwinsten. Niet alle producten staan op de website en daarom zal de webwinkel in de verschillende categorieën ook elke keer aangevuld worden. Kom gerust een keertje kijken.


Op vrijdag ben ik geopend van 12. Op de overige dagen kun je eventueel een afspraak maken om in het Ateljee langs te komen.

Het is weer bijna oud en nieuw! Hoogste tijd om rond te kijken voor een goede stevige en veilige melkbus. De nadruk ligt op Engels porcelein.


Brocante Startpagina staat boordevol met links voor iedereen die van brocante wonen houdt. Je vindt er links over brocante , curiosa , woonwinkels, webshops en over vintage en brocante spullen. En natuurlijk een overzicht van rommelmarkten en brocante markten. Leuke hoekjes maken, in elke ruimte van het huis, decoreren met artikelen uit grootmoeders tij intensief gebruikt door de jaren heen.


Klik op het logo, en u komt in de webshop van Jolandelijk. Ook vind u daar een fotoslide show van de mooie winkel in Twisk vol met unieke curiosa die u toch echt zelf gezien moet hebben.

Oude trap voor decoratie ( grijs ) € 35. Decoratieve oude trap (groen ) € 35. Iets af te halen of weg te geven? Plaats nu een advertentie. Curiosa en Brocante Antiek en Kunst.


Supersimpel, supersnel en gratis. In dat geval kun je de resultaten verkleinen door hierboven de juiste kenmerken aan te klikken. Het plaatsen van een advertentie is bij ons uiteraard geheel Gratis! Bij Richard curiosa en brocante , Vlissingen. Maar ook hebben we een mooie en uitgebreide collectie woondecoraties en Vintage Stationary.


De verzamelaars en liefhebbers van oude of antieke stukken vinden op brocante. Lot diverse curiosa en brocante waaronder doofpot, champagne coolers, lectuurhouders, glazen schalen en kandelaar etc. Mooi als opschik in je huis. Vaak hebben wij van deze artikelen maar op voorraa wat het ook weer uniek maakt. Ben je op zoek naar iets speciaals, mail me dan en dan kan ik kijken of ik iets voor je kan vinden.


Dé website en winkel met een grote variëteit aan authentieke interieur accessoires. Het Vrijthof van Maastricht ligt vlakbij, je ziet de Servaas basiliek al vanaf de winkel. Brocante en curiosa - Kapelstraat in het centrum van Wageningen.

De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Nederlandstalige begrippen en definities. Toggle navigation tweedehands. Tweedehands en nieuwe artikelen kopen en verkopen gratis adverteren. Per stuk samen euro.


Traditiegetrouw waren de kramen bezet door deelnemers, die het verzamelen van curiosa en brocante als hobby hebben. Hoewel er ook gewoon handelaren tussen zaten. Er was in ieder geval voor elk wat wils: van zowel brocante en antiek (want dat verwacht je op zo’n markt). Het meest diverse gebruikte aanbod van België.


Eenvoudig, persoonlijk en relevant. De echte liefhebber kan op Aanbod. Hebbedingske , antiek, brocante inkoop winkel. Wij doen ook inkoop van antiek en spullen uit grootmoedertijd.


Zoals meubeltjes uit grootmoeders tij , barrok of Queen ann stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts