maandag 25 december 2017

Kwantum gordijnen bestellen

Wij staan altijd voor u Klaar! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online!


Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Gordijnen op maat bestellen ? Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk. Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis!


Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag. Van jaloezieën op maat tot aan rolgordijnen op maat: je vindt het allemaal bij Kwantum. Bij Kwantum bestel je altijd veilig en eenvoudig.


Zoals altijd de voordeligste online én offline!

Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen. Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Je huis is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag: je wilt je er thuis voelen. De kleuren van je interieur spelen daarbij een belangrijke rol. Met de kleur van de vloer, muren en gordijnen leg je de basis voor je inrichting.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je.


Ook voor gordijnen geldt: Kwantum , daar woon je beter van! Wij werken samen met de grootste partners op het gebied van gordijnen en kunnen hierdoor het grootste aanbod gordijnen van alle bekende merken doorzoeken. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.


Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank.

Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Geen maak- en verzendkosten! Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.


Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts