donderdag 28 december 2017

Model gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Jaloezieën, gordijnen , plissés en veel meer. Design, Direct Van De Makers. Bij het maken van model gordijnen en draperieën zijn allerlei vormen en modellen toegepast.


Dit geeft een extra dimensie aan uw gordijn en straalt een elegante sfeer uit. Een draperie kan gemaakt worden van een zeer diverse collectie. Dan is ons vouwgordijn Padva de perfecte oplossing.


Het gordijn beschikt over lussen die je kunt ophangen aan een klassieke gordijnroede. Er is ook een uitvoering met een tunnel en een gordijnrails of aan het plafond.

Het model Padva is verkrijgbaar. Prachtige kanten en bovendoeken laten het raam er als een plaatje uitzien. Wij bieden een kwaliteitsassortiment M- gordijnen en sluiergordijnen. Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn.


Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen. Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed. Segmenten gelijk verdeeld. Elk segment naar onder wordt steeds groter. Model Hbegint met kleinere segmenten.


Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden. Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn.


Koop liever te ruim dan te krap. De gordijnen zullen niet enkel uw ramen aankleden maar ook een final touch aan uw interieur geven. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Kant-en-klare gordijnen , rolgordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen en natuurlijk bijpassende gordijnaccessoires om al deze raamdecoratie mee te bevestigen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gordijnen gratis op maat te laten maken, zodat ze perfect aansluiten op je raam. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Ruim assortiment online bestellen! Je wilt je raam op een originele manier decoreren, maar je hebt geen ruimte voor grote gordijnen ? Hierdoor heeft het vouwgordijn in opgetrokken stan een trapsgewijs effect. Bezoek voor een vrijblijvend en deskundig. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van model gordijnen , draperie modellen en zoals M- of Boogmodellen.


Gordijnen , raamdecoratie. Met verschillende confectiemethodes kunt u op gewenste manier uw gordijnen op maat laten maken. Regelmatig ontwikkelt Arena Home Decor nieuwe designs en nieuwste modellen voor de Nederlandse markt.


Vind de beste selectie turkse gordijnen modellen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit turkse gordijnen modellen voor de dutch luidspreker markt. Wij vinden het niet alleen belangrijk om mooie gordijnen voor je te maken, maar bieden daarnaast ook een goede service. Onze gordijnen : goede kwaliteit voor een scherpe prijs.


Wanneer u gordijnen online koopt, komt u misschien woorden tegen die u niet kent. Daarom verklaren we hier een aantal van deze termen om u het gordijnen kopen wat gemakkelijker te maken. Een draadgordijn is een gordijn dat niet bestaat uit een lap stof, maar uit een heleboel losse draden. Zo hebben wij kant en klaar gordijnen met ringen en ook de kant en klaar gordijnen met bandplooi.


Afhankelijk van de gordijnrails die je in huis hebt of je persoonlijke voorkeur, kun je een gepast kant en klaar gordijn uitkiezen. Door de ruime keuze aan kleuren en motieven zijn hebben we kant en klaar gordijnen voor elke kamer en woonstijl. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts